Başkan Pekyatırmacı ziyaretlerini sürdürüyor

Selçuklu Belediyesi Ahmet Pekyatırmacı, Buhara Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, ilçenin farklı noktalarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Başkan Ahmet Pekyatırmacı geçen hafta Yazır Mahallesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretine bu hafta Buhara Mahallesi’nde devam etti. Başkan Pekyatırmacı esnaflarla sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi.

“ESNAFIMIZ ŞEHRİMİZİN EKONOMİSİNE VE İSTİHDAMINA ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLIYOR”

Selçuklu'da hizmet kalitesinin arttırılması için ziyaret ve istişarelere büyük önem verdiklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "İlçemizin farklı noktalarında her fırsatta esnafımız ile bir araya geliyoruz. Sunduğumuz hizmetlerin geri dönüşlerini almak adına esnafımızla istişareler yapıyoruz. Esnafımız şehrimizin ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sağlıyor. Ayrıca bulunduğu bölgeyi de en iyi tanıyan, ihtiyaçları bilen esnaflarımızın istek ve taleplerini dinliyoruz. Dolayısıyla bu ziyaretler hizmet planlamamıza da önemli katkılar sağlıyor. Fikir ve önerileriyle katkı sunan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyor, işlerinde bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri