Beyşehir’e ucuz ekmek müjdesi: Fabrika inşaatı hızla ilerliyor

Beyşehir’de yapımı süren halk ekmek fabrikasında altyapı çalışmaları tamamlandı. Beyşehir Belediyesi tarafından yürütülen projede, fabrikanın çevre düzenlemesine de başlandığı bildirildi.

Halk ekmek fabrikası, ilçe halkının uygun fiyatlı ve kaliteli ekmek ihtiyacını karşılamak amacıyla inşa ediliyor. Belediye yetkilileri, fabrikanın kısa süre içinde faaliyete geçmesinin planlandığını ifade ederken, üretim kapasitesi ve modern teknoloji kullanımıyla ilçeye önemli bir katkı sağlayacağını belirttiler.

Halk ekmek fabrikasının altyapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır," Altyapı çalışmaları tamamlandı ve çevre düzenleme çalışmalarına başlandı. Proje tamamlandığında halkımıza kendi fabrikamızda ürettiğimiz uygun fiyatlı ve kaliteli ekmek sunacağız. Ayrıca fabrikanın faaliyete geçmesiyle ilçemize ekonomik ve istihdam açısından katkı sağlanacak” diye konuştu.

Çalışmaların hızla devam ettiği projede, fabrikanın en kısa zamanda hizmete açılması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri