Bireysel hatalar damga vurdu!

TÜMOSAN Konyaspor’un deplasmanda Beşiktaş’a yenilmesinin yankıları devam ediyor. Yeşil beyazlıların Beşiktaş, müsabakasında yaptığı bireysel hatalar dikkatlerden kaçmadı.

Kağıt üzerinde kaliteli isimlere sahip olan Konyaspor’un hala akıllarda soru işaretleri bulunuyor. Bu sezon yaptığı flaş transferlerde dikkat çeken Konyaspor, ligde 9 hafta geçmesine rağmen istenilen performansı sahaya bir türlü yansıtamadı. İdeal 11’rini bir türlü oluşturamayan kartalların Beşiktaş deplasmanında oynadığı futbol gelecek adına umut vermedi. Beşiktaş maçında yapılan bireysel hatalar dikkatlerden kaçmadı. Takımda bireysel hataların fazla olması endişeye neden oldu.

KALE YOLGEÇEN HANINA DÖNDÜ

Yeşil beyazlılar bu yenilgiyi bir an önce unutup, mental açıdan kendini yenilmek istiyor. Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetimindeki, Konyaspor Süper Lig’de 9 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 10 gol atan yeşil beyazlılar kalesinde ise 13 gol birden gördü. Takımın geriye kalan haftalarsa hem ofansif hem de defansif anlamda yaptığı hatalar dikkatlerden kaçmadı. Konyaspor, ligde en çok gol yiyen takımlar arasında yer alıyor. Yeşil beyazlılar haftaya ise Gaziantep deplasmanına gidecek.

SAMET AKTAŞ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri