Burger King'in açılışına katılan AK Partililer disipline

Rize'de İsrail destekçisi Amerikan firması Burger King'in açılışına katılan AK Partili belediye başkanları disipline gönderilecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Rize'de boykot kapsamında olan bir işletmenin açılışına katılan belediye başkanları ve teşkilat yöneticileri hakkında disipline sevk kararı alındığını açıkladı.

TEPKİ YAĞMIŞTI

Rize'de İsrail destekçisi Burger King'in açılışına, AK Partili belediye başkanların katılması tepki çekmişti.Merkez Çarşı Mahallesi’nde AVM’deki açılış İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Muradiye Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu katıldı. Açılışa katılan isimlere vatandaşlar sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı Ali İmran Büyük ise açılışa çelenk göndermişti.

ÇELİK: DİSİPLİNE SEVK KARARI ALINDI

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Rize'de boykot kapsamında olan bir işletmenin açılışına katılan belediye başkanlarımız ve teşkilat yöneticilerimiz hakkında disipline sevk kararı alınmıştır. Süreç, Teşkilat Başkanlığımız tarafından takip edilmektedir." ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri