Çamdalı ve ordusu İstanbul fethi için hazır!

TÜMOSAN Konyaspor, Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş’a konuk olacak. Yeşil Beyazlılar, zorlu İstanbul deplasmanından 3 puan koparmak ve yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor

Milli aranın ardından Süper Lig’de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu sezon Teknik Direktör Ali Çamdalı, yönetiminde ligde üst sıraları hedefleyen Anadolu Kartalı TÜMOSAN Konyaspor, çok kritik bir mücadeleye daha çıkacak. Yeşil Beyazlılar, deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Milli arayı iyi değerlendiren ve özellikle teknik taktik antrenmanlara çalışan Konyaspor, 9. haftada Beşiktaş’ı mağlup edip yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

TAKIMDA MORALLER YÜKSEK

İç sahada alınan Eyüpspor, galibiyeti takımda moralleri yükseltirken, yeşil beyazlılar bu maçla birlikte galibiyet serisi oluşturmak istiyor. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Ali Çamdalı ve yardımcı antrenörler gözetiminde çalışan Konyaspor, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye geçti. Yeşil beyazılar, bugün ise İstanbul’a uçacak. Geceyi orada geçirecek olan takım, ardından Beşiktaş maçını bekleyecek.

İLK 11 ŞEKİLLENİYOR

Ali Çamdalı, yönetiminde Konyaspor’un ilk 11’ride şekilleniyor. Kalede Slowik, forma giyecek. Sağ bekte Nikola, stoperlerde Adil ve Bazoer görev yapacak. Sol bekte tecrübeli isim Guilherme olacak. Merkez orta sahada Jectovic, Oğulcan, kanatlarda Keita ve Pedringoilerde ise Aleksic ve Umut olması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ ÜSTÜN

Konyaspor ile Beşiktaş daha önce tarihlerinde tüm maçlar dahil 56 defa karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş 29 galibiyet aldı. Konyaspor ise Beşiktaş’ı 10 defa yenmeyi başardı. 17 karşılaşma ise berabere bitti. Konyaspor Beşiktaş deplasmanındaise 28 maça çıktı. Yeşil beyazlılar deplasmanda 28 maçta, 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 19 mağlubiyet yaşadı.

GÖZLER UMUT'TA OLACAK

Konyaspor’da gözler ise Umut Nayir’de olacak. Son haftalarda eleştirilen isimlerin başında gelen Umut Nayir’e ise Konyaspor, teknik heyetinin güveni tam. Milli oyuncunun Beşiktaş’ı boş geçmemesi bekleniyor. Bu sezon 8 maça çıkan Nayir, 544 dakika sahada kaldı. Golcü oyuncu sadece 1 gol atabildi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Konyaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde, Teknik Direktör Giovanni vanBronckhorst’un yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Isınma koşularıyla başlayan idman, 5’e 2 pas çalışmasından sonra oynanan çift kale taktik maçıyla tamamlandı.

DÜDÜK SAĞLAM’DA OLACAK

İstanbul’da oynanacak Beşiktaş-Konyaspor maçını hakem Kadir Sağlam yönetecek. 20 Ekim Pazar günü Beşiktaş Park'ta 16.00'da başlayacak mücadelede Sağlam'ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Ali Can Alp yarken Çağdaş Altay 4. hakem olaak görev alacak.

Samet Aktaş

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri