Azgın CHP'liler, New York'taki Türkevi'ni ziyaret eden Özgür Özel'i de 'AK Parti'li ilan etti!

Azgın CHP'liler, Türkevi için "Hepimiz için bir gurur kaynağı" diyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef tahtasına oturttu

Dün ziyaret ettiği New York'taki Türkevi için "Hepimiz için bir gurur kaynağı" diyen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, azgın muhalif CHP'liler tarafından linç edildi.

"CHP TÜRKİYE’NİN DIŞINA ADIM ATTIĞINDA TÜRKİYE’NİN PARTİSİDİR"

Genel Başkanı Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonal Prezidyum Toplantısı için geldiği New York'ta Türkevi'ni ziyaret ederek, "hepimiz için bir gurur kaynağı" dedi. CHP lideri, BM haftası nedeniyle New York’ta bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile de Türkevi'nde bir araya geldiğini aktararak, "Kendisine CHP olarak Kıbrıs davasının sonuna kadar takipçisi olduğumuzu ifade ettik. Türkiye’de siyaset tansiyonu ve tartışmaları ile en sert şekilde devam edebilir. Ama şu an Türkiye’nin ana muhalefet partisi Türkiye’nin dışına adım attığında Türkiye’nin partisidir." dedi.

Özel, CHP olarak bundan sonra ABD'de yapacakları programları ve temasları Türkevi’nde gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.

LİNÇ EDİLDİ

CHP'liliği Türkiye Cumhuriyeti düşmanlığı, devlet milelt düşmanlığı oalrak gören azgın CHP'liler CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i sosyal medyada linç etti. Malum zihniyet "AK Parti Sözcüsü", "AK Parti Milletvekili", "AK Parti Genel Başkan Yardımcısı" gibi ifadeler ve fotoğraflar kullanarak paylaşımlar yaptı. Bazı paylaşımlarda hakarete varan ifdeler kullanıldı.

"TÜRKİYE CUMHURİYETİ ALEYHİNE KONUŞMUYORSAN AK PARTİ'LİSİN"

Malum çevreler Cumhurbaşkanı adayı olduğunda Muharrem İnce'ye de AK Parti'li diyerek saldırmış ardından kaset kumpası ile adaylıktan el çektirmişlerdi. Eski Genel Başkan Kılıçdaroğlu da çok nadir olarak Türkiye lehine söylediği sözlerin ardından benzer şekilde saldırıya maruz kalmıştı.

  • M. Mustafa Özdemir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri