ÇOK BASİT..!

Hakan Markupçu

Konyaspor, zorlu İstanbul deplasmanında Beşiktaş karşısında basit bir mağlubiyet aldı.

Doğrusunu söylemek gerekirse son derece basit hatalar, basit top kayıpları, basit oyun anlayışı yani neresinden baksak her şeyiyle çok basit bir 90 dakika daha yaşandı ve mağlubiyet kaçınılmazdı.

Slowik, Nikola, Adil, Uğurcan, Guilherme, Bazoer, Boateng, Pedrinho, Aleksic, Yusuf, Kramer 11'İ ile başlayan Konyaspor'da Umut Nayir ve Damjanovic sakatlıkları nedeniyle son anda kadrodan çıkartılırken, Ali Çamdalı'nın Boateng tercihi şaşırtıcı bir sürpriz oldu..

Konyaspor İstanbul deplasmanında oynadığı son 4 maçından 3 galibiyet 1 beraberlik almıştı bu maç öncesi ama dediğim gibi basit oyun şekline basit hatalar da eklenince bu kez mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Deplasmandan bu eli boş dönmenin tek sorumlusu bana göre kesinlikle oyun şekli, oyun planı, oyun kurgusu, çıkarılan 11'deki sürprizler, adına siz ne derseniz artık bilemem ama bana göre Ali Çamdalı'dır.

Hala istediğini yaptıramayan, hala doğru 11'i arayan, bu kadar hafta geride kalmışken net bir oyun planı belli olmayan Konyaspor'da tabi ki fatura Ali hocaya kesilecektir, bir yandan da oyun şeklinden mi bilmem bugün hata üstüne hata yapanlara..!

Yani Beşiktaş'a yenilebilirsiniz olur futboldur, bu kadar basit hatalar yaparsanız ve bu kadar ısrarcı olursanız işte o zaman işler değişir, kabul edilemez futbol sergilerirseniz işin rengi de değişir.

Çamdalı'nın haftalardır vurguladığımız ısrarcı tutumu hala inatla sürüyor.

Ortada alınmış galibiyetler var diyeceklere oynanan oyuna bir daha bakmalarını tavsiye ediyorum.

Ali Çamdalı'yı hala eliştirtmeyenlere, sabırlı olunmasını isteyenlere de el insaf artık diyorum..

Sabır taşı olsa çatlardı arkadaş, bu kadar hatalarda ısrarcı olunmaz ki..!

Beşiktaş sanki çok mu üstün oynadı, hayır. Konyaspor çok mu kötü oynadı hayır ama ne oynadı işte orasını futbolcular da bilemedi ya esas mesele orada.

Bakın ; Konya'daki Galatasaray maçı, deplasmandaki Trabzon ve bu maça ben çok üzülüyorum, çünkü bu 3 maç en az beraberlikle ayrılınabilecek rakipler vardı görüntü olarak ama ne oldu 3'ü de kaybedilen maçlar oldu..

İşte bu kötü rakiplere kaybedilen maçlara üzülmemek elde değil.

Hele de basitçe olursa bu mağlubiyetler üzüntü daha da artıyor..

Haftaya yine deplasmanda bu kez Gaziantep'de mücadele edecek Konyaspor.

Bakalım o maçta neler göreceğiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.