Cumhurbaşkanı Erdoğan Genel Kurula girerken ayağa kalkan Özgür Özel'e mahallesinden linç kampanyası!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Genel Kurula girerken ayağa kalkan CHP genel Başkanı Özgür Özel'e sosyal medyada saldırı başlatılırken istifa çağrısı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'nin 28. Dönem 3. Yasama Yılı açılışı dolayısıyla Meclis Genel Kuruluna hitap etti.

DEM'LİLER KALKMADI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Genel Kurula girdiğinde, Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı olarak nitelendirilen DEM grubu hariç diğer gruplar ayağa kaldı. İYİ Parti ve CHP Grubu ayağa kalktı ancak alkışlamadı.

'MAKAMA SAYGI'

Özgür Özel, makama saygı olarak böyle bir karar aldıklarını söylemesine karşın bazı CHP'lilerin Özel'in kararına uymayarak ayağa kalkmadığı belirtildi. CHP grubunda çok sayıda Kılıçdaroğlu yanlısı vekil olduğu biliniyor.

SALDIRIYA GEÇTİLER

Alkışlamamasına karşın Özgür Özel'in ayağa kalkması azgın CHP'liler ve fondaş medyada büyük rahatsız oluştururken sosyal medyada "#ÖzgürÖzelİstifa" etiketi viral oldu.

Özgür Özel, New York'taki ziyaret ettiği "Türkevi" için söylediği olumlu sözler nedeniyle de geçtiğimiz günlerde benzer bir saldırıya uğramıştı.

  • M. Mustafa Özdemir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

SİYASET Haberleri