Defansın "S O S" verdiği Konyaspor'da transfer defteri yeniden açılıyor

İlk 3 haftada defanstaki büyük açıklar, enilen hatalı ve basit goller sonrası Konyaspor'da transfer dosyası yeniden açılıyor

Trendyol Süper Lig'de haftayı 3-1’lik Bodrum FK mağlubiyeti ile kapatan Tümosan Konyaspor’da ilk iki maçta görülen basit ve hatalı goller bu maçta da devam etti.

Birisi Adil Demirbağ’ın ters vuruşundan olmak üzere 3 gol yiyen yeşil-beyazlılar 3 haftalık periyotta kalesinde 7 gol gördü.

RİZE İLE BİRLİKTE EN ÇOK GOL YİYEN TAKIM

Tümsan Konyaspor, ilk 3 hafta sonu itibarıyla Süper Lig'de kalesinde en çok gol gören takım olarak Çaykur Rizespor’la birlikte zirvede yer aldı.

ÖNCELİK "STOPER"

Konyaspor’da 3 haftadır devam sorun sonrası defansa transfer konusu gündeme geldi. Yeni transfer Calusic’in sezon başlamadan sakatlanarak operasyon geçirmesiyle bu oyuncuyu kullanamayan ve devre arasına kadar sonunda da kullanması zor gözüken yeşil-beyazlılarda stoper transferi öncelikli gündeme geldi.

UYGUN TRANSFER OLURSA "SAĞ BEK"E DE TAKVİYE

Yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör Ali Çamdalı’nın "takviye şart" dediği stoperle birlikte uygun fırsat transferi olursa sağ beke de takviye yapabilecek. Öte yandan Başkan Ömer Korkmaz da transfere yeşil ışık yaktı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KONYASPOR Haberleri