Faruk Hatipoğlu Wushu yönetiminde

Konya ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Hatipoğlu, Wushu Kung Fu Federasyonu yönetimine girdi.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Hatipoğlu, Wushu Kung Fu Federasyonu'na girdi. Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu’nun 5’inci Seçimli Olağan Genel Kurulu ve 6’ncı Mali Olağan Genel Kurulu Ankara, Mamak’ta bulunan Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Tek adayla gerçekleşen seçimlerde 145 delege oy kullandı. Toplamda 144 oy alan Abdurrahman Akyüz yeniden Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu başkanı oldu. 1 oy ise boş olarak kullanıldı. Seçim sonrası teşekkür konuşması yapan Akyüz, “Koltuk sevdalısı olmadığımızın en büyük kanıtı geçmiş dönemlerde göstermiş olduğumuz tavrımız ve feragatimizdir. Şimdi, yeniden bu işe bir çeki düzen vermemiz gerektiğini biliyoruz. Yerimize genç kardeşlerimizi yetiştirip bayrağı onlara devretmek istiyoruz." dedi.

YÖNETİM

Başkan Akyüz'ün yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı: “Muhammet Çapoğlu, Rıdvan Duran, Mücahit Demirtaş, Ebu Bekir Şahin, Bayram Altaş, Hasan Mehmet Kuyumcu, Faruk Hatipoğlu, Hüseyin Dündar, Mustafa Bedirhan Çapoğlu, Bilal Şenay.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA'DA SPOR Haberleri