FETÖ elebaşı Gülen öldü! Ölüm haberine kim ne dedi?

Pensilvanya'da yaşayan hain terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen öldü.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen, ömrünü ajanlığına adadığı Amerika'da öldü. Pensilvanya'da yaşayan hain terör örgütü FETÖ'nün elebaşının Fetullah Gülen'in ölüm haberi örgütün internet sitesi Herkül'den duyuruldu.

Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen de sosyal medya hesabından FETÖ elebaşının ölümünü doğruladı. Gülen, böbrek yetmezliği ve şeker hastalığının yanı sıra ayrıca demans sebebiyle tedavi görüyordu.

Gülen'in AA tarafından geçtiğimiz günlerde çekilen son görüntüleri

CANSU CANAN: ATEŞİ BOL OLSUN

Ünlü sunucu Cansu Canan, TV100'deki canlı yayın esnasında gelen son dakika gelişmesini, "Bu ülkenin evlatlarına, bu ülkenin darbe ile demokrasisine adaletine, bu ülkenin önemli kurumlarına çeteleşerek sızmış. Bu ülkeyi devirmek için vatan evlatlarını bir devşirme usulüyle kendi ülkesine düşman etmiş. Bu terörist başının ölmesinin ardından ancak ateşi bol olsun denilir." sözleriyle duyurdu.

TRT SPİKERİ: İYİ BİLMEZDİK

TRT Haber spikeri Oya Eren Özkan da ölüm haberini, "Tüm ömrü Türkiye Cumhuriyeti'ne kumpas kurmakla geçti. Türkiye düşmanıydı, Türk düşmanıydı, din düşmanıydı. İyi bilmezdik de demek istiyorum. Hakkımız haram olsun" diyerek duyurdu.

15 TEMMUZ GAZİSİ: "HAKKIM HARAM OLSUN, MEKANI "CEHENNEM"

15 Temmuz Gazisi Tümgeneral Davut Alâ, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü nedeniyle yaptığı paylaşımda, "Hakkım haram olsun, mekanı "cehennem" olsun" dedi.

15 Temmuz hain darbe girişiminde 8 kurşunla yaralanarak gazi olan Samsun Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Alâ, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümü nedeniyle kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "FETÖ elebaşı terörist ölmüş. Bu dünyada bize yaşattığı acıları ahirette misliyle yaşasın. Yandaşları/sevenleri vb. kişilere de Allah (c.c) aynı akıbeti yaşatsın, inşallah daha beter olunsunlar. Hakkım haram olsun, mekanı cehennem olsun" ifadelerini kullandı.

DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN: İHANET DOLU YOLDAN VAZGEÇMEYE DAVET EDİYORUM

Fetullah Gülen'in ölüm haberini doğrulayan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "FETÖ elebaşının ölümünü istihbarat kaynaklarımız da doğruluyor. Bu karanlık örgütün lideri ölmüştür. Bu ölüm haberi bizi hiçbir zaman rehavete itmeyecektir. Binlerce gencimizi kutsal değerler adına kandırarak saflarına katmış, bu gençlerimizi kendi vatanlarına ihanet eden bir makinaya dönüştürmüştür. Bu ölüm vesilesiyle artık onların üzerindeki büyünün kalkmış olması lazım, kendilerini girdikleri ihanet dolu yoldan vazgeçmeye davet ediyorum. Bu yolun sonu iyi bir son değil, artık yol yakınken dönmeyi bilsinler" ifadelerini kullandı.

Fetullah gülen 25 yıl önce ABD'ye kaçtı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

TÜRKİYE Haberleri