Gazeteciler Fatma Sultan Konağı'nda buluştu

Konya basını, tarihi Fatma Sultan Konağı'nda bir araya geldi. Gazeteci Kemal Soylu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, eski yeni gazeteciler biraraya geldi.

Konya basını, deneyimli ve genç gazetecileri, unutulmaz bir gün için Fatma Sultan Konağı'nda bir araya geldi. Gazeteci Kemal Soylu'nun düzenlediği bu özel buluşmada, Konya'nın kalem sahipleri, hem mesleki sohbetler gerçekleştirdi hem de dostluk bağlarını pekiştirdi.

Akşeker'in sponsorluğunda gerçekleştirilen programda, katılımcılara geleneksel lezzetlerden sucuk ekmek ikram edildi. Bu sıcak ve samimi ortamda, gazeteciler hem keyifli sohbetler ettiler hem de mesleki konularda fikir alışverişinde bulundular.

Programın ev sahibi gazeteci Kemal Soylu, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, "Geçmiş dönem ve yeni dönem gazetecilerini bir araya getirerek, aralarındaki bağları güçlendirmek istedik. Birlik beraberlik içinde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçmiş dönem, yeni dönem gazetecilerini biraraya getirdik, beraber vakit geçirdik hasbihal ettik. Bu tür buluşmaların, sektörümüz için büyük önem taşıdığına inanıyorum. Birbirimizi dinleyerek, deneyimlerimizi paylaşarak ve samimiyetimizi artırarak daha güçlü bir basın camiası oluşturabiliriz. Programımıza katılan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş'a ve tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim" diye konuştu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da programa katılarak, basın mensuplarının çalışmalarını takdir etti. Başkan Kavuş, "Birlik ve beraberlik içinde olmaktan mutluluk duyduğum bir atmosfere katıldık. Sizlerin sayesinde halkımız doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmakta. Bu tür etkinliklerin, basın camiasının birlik ve beraberliğini güçlendireceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri