Gaziler, Gülen’in ölümünü davul zurna ile kutladı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberini alan 15 Temmuz gazileri, toplanarak davul zurnalı kutlama yaptı.

15 Temmuz 2016'daki başarısız darbe girişiminden 8 yıl sonra, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberini alan 15 Temmuz gazileri, Ankara'daki Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü önünde toplandı. Gaziler, davul zurna eşliğinde kutlama yaparak haberi coşkuyla karşıladılar.

"GÜLEN GİBİ TERÖR LİDERLERİNE VE PEŞİNDEN GİDENLERE DERS OLSUN"

İHA'dan alınan habere göre: Grup adına konuşma yapan Mehmet Celal Almaz, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölüm haberinin kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirerek, devlete ihanet edenlerin Türkiye'den kilometrelerce uzakta vatansız bir şekilde defnedileceğini dile getirdi.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünün ardından, örgüt üyelerine yönelik sert bir çağrı yapan Almaz, "Lideriniz öldü. Siz de aklınızı başınıza alın. Vatansız bir şekilde ölmektense, tövbe edip devletimizden af dileyin. Ne bedel ödemeniz gerekiyorsa çekin ve devletimizin şefkatli kanatları altında yerinizi alın," ifadelerini kullandı.

15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı önünde helikopter ateşiyle yaralanan gazi Emine Aydınbelge de yaptığı açıklamada, "Bu ölüm, Gülen gibi terör liderlerine ve peşinden gidenlere ders olsun. Onların yaptıkları yanlarına kalmıyor, dünyada da ahirette de peşindeyiz. Bu ülkede adalet var, onların cezalarını çekmesi için buradayız," dedi.

Gazi Ahmet Çaykara ise hesaplaşmanın henüz bitmediğini vurguladı ve "Mahkeme safahatında Amerika'nın aparatı olan robotlarla hesaplaştık. Ama asıl hesaplaşma Mahkeme-i Kübra'da olacak. Orada Gülen'le ve onun gibilerle hesaplaşacağız. Hakkımızı helal etmiyoruz," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

TÜRKİYE Haberleri