İl Müdürü Yiğit Konya'da okul ziyaretlerini sürdürüyor

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve toplantılara katılmak amacıyla Karapınar ilçesine gitti

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Karapınar ilçesine gitti.
Karapınar Kaymakamı Şenol Öztürk ve Belediye Başkanı İbrahim Önal'ı ziyaret ederek ilçede yürütülen eğitim öğretim çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Daha sonra Karapınar'daki okul ve kurum müdürleriyle bir araya gelerek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında yapılacak çalışmalara değindi; Milli Eğitim Bakanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen eğitim projelerini değerlendirdi.

Programının devamında Karapınar Gazi Mustafa Kemal İlkokulu, Karapınar 75. Yıl Ortaokulu ve Karapınar Murat Kurum Fen Lisesini ziyaret eden İl Müdürü, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi yürütülen çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgi aldı. İl Milli Eğitim Müdürüne programları sırasında Karapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet İçalan eşlik etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri