İsrail Dışişleri Bakanı Katz'dan aşağılık paylaşım!

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan alçakça bir paylaşıma daha imza attı.

İşgal ettikleri Gazze'de çocuk bebek demeden tarihte eşine az rastlanır bir soykırıma imza atan korsan terör devleti İsrail'in Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan alçakça bir paylaşıma daha imza attı.

İsrail saldırısında hayatını kaybeden Hamas'ın lideri Sinvar'ın naaşını sansürsüz paylaştığı fotoğrafın üzerine, "Erdoğan tecavüzcü ve katil arkadaşın Sinvar'ı geri al" notu düştü.

ÇELİK'TEN YANIT

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Nazi ve katil İsrail Dışişleri Bakanı Katz, bir cinayet şebekesinin üyesidir. Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidir." ifadesini kullandı.

Çelik, yaptığı açıklamada, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma tepki göstererek, şunları kaydetti:

"Nazi ve katil İsrail Dışişleri Bakanı Katz, bir cinayet şebekesinin üyesidir. Katz, cinayet ve soykırımla övünen bir barbarlığın görevlisidir. Katz ve benzerleri insanlığa karşı işledikleri suçlar sebebiyle, insanlık değerlerinin savunucusu Cumhurbaşkanımıza saldırmaktadır. Çünkü insanlık düşmanı bir cinayet ve soykırım şebekesinin tetikçisidir. Gazze direnişi, insan onurunun doruk noktasıdır. Eninde sonunda insan onuru barbarlığı yenecektir. Katz ve diğer caniler, insanlık değerlerini savunan hukuk önünde mutlaka hesap vereceklerdir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

DÜNYA Haberleri