İsrail, Lübnan'da çağrı cihazlarına sızdı: 8 ölü, binlerce yaralı

Gazze'e büyük bir soykırım gerçekleştiren srail'in Lübnan'da hlakın kullandığı çağrı cihazlarına sızıp patlatması sonucu 8 kişinin hayatını kaybederken 3 bine yakın kişi yaralandı.

Gazze'e büyük bitr soykırım gerçekleştiren İşgalci Terör devleti İsrail'inLübnan'da hlakın kullandığı çağrı cihazlarına sızıp patlatması sonucu 8 kişinin hayatını kaybederken 3 bine yakın kişi yaralandı.

Lübnan Sağlık Bakanı Firas Abiad düzenlediği basın toplantısında, ülke genelinde çağrı cihazlarının patlatılması sonucu 8 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 bin 750 kişinin de yaralandığını duyurdu.

Lübnan resmi ajansı ı NNA'da yer alan haberde dde "Beyrut’un güney banliyöleri ile Lübnan’ın birçok bölgesinde benzeri görülmemiş düşmanca bir güvenlik olayı yaşandı.

İsrail tarafından yüksek teknoloji kullanılarak pager sistemleri patlatıldı ve çok sayıda yaralı olduğu, yaralıların hastanelere nakledildiği bildirildi." ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

DÜNYA Haberleri