İTF mezuniyet törenine okul birincisinin konuşması damga vurdu

Okul birincisi Merve Nur Uçar'ın "Hem bu deveyi güdecek hem bu diyarda kalacağız. Çünkü deve de bizim diyarda" büyük alkış aldı

İstanbul Üniversitesi (Çapa)Tıp Fakültesi mezuniyet töreni yapıldı.

Batmanlı Mervenur Uçar, birinci olarak girdiği Çapa Tıp Fakültesi'nden yine birincilikle mezun oldu. Üniversitede düzenlenen mezuniyet töreninde konuşan Merve Nur Uçar yaptığı konuşma ile törene adeta damgasını vurdu.

Çapa Tıp Fakultesi Mezuniyet töreninde konuşan okul birincisi Merve Nur Uçar törende yaptığı konuşmada hekimliğin en başta bir vicdan meselesi olduğunu vurgulayarak "Değerli hocalarımıza asistanlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

ÜLKEYİ BU TOPRAKLARA BORCUNU ÖDEYENLER KALKINDIRACAK

Okulunu birincilikle bitiren Merve Nur Uçar'ın yaptığı konuşmada, "Ülkeyi elin memleketine garson kazandıranlar değil kendisini okutan büyüten bu topraklara borcunu ödeyenler kalkındıracak. Aynı okuldan mezun olmanın guruyla yetinmeyip yeni Aziz Sancar'lar olacağız. Yurt dışına var olan imkanları ülkemize kazandıracağız. Bilim yolunda var gücümüzle çalışacağız. Rasim Özdenören'in dediği gibi hem bu deveyi güdecek hem bu diyarda kalacağız. Çünkü deve de bizim diyar da" şeklindeki sözleri salonda bulunanlarca büyük alkış aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

TÜRKİYE Haberleri