Karatay Belediyespor kulübünde yeni hedefler belirlendi

Karatay Belediyespor Kulübü antrenörleri, antrenör buluşmasında bir araya geldi. Yönetim Kurulu Üyelerinin de katıldığı toplantıda yeni sezon hedefleri belirlendi.

Karatay Belediyespor Kulübü, antrenör buluşması düzenleyerek, kulüp üyelerini bir araya getirdi. Toplantıda spora olan desteğin ve spor yatırımlarının önemi vurgulandı. Yeni sezon planlaması yapıldı. Karatay Belediyesi Spor Kulübü, bu yıl da genç yetenekleri keşfetmek ve sporu yaygınlaştırmak için kararlılıkla çalışmaya devam edecek.

Karatay Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıya Karatay Belediye Başkan Vekili Şaban Önal, Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ciğer, Karatay Belediyespor Kulübü Başkanı Muhittin Şener, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Karatay Belediyespor Kulübü antrenörleri katıldı.

DAHA ÇOK SPORCUYA ULAŞMA HEDEFİ

Karatay Belediye Başkan Vekili Şaban Önal, yeni dönemin dayanışma içinde ve verimli çalışmalarla geçmesi temennisinde bulundu.

Karatay Belediyespor Kulübünün kurulduğu andan itibaren önemli başarılara imza attığına dikkat çeken Şaban Önal şunları söyledi; “Bizler Karatay Belediyesi olarak ilçemizin her alanda olduğu gibi spor alanında da en iyi noktalarda olması için çalışıyoruz. Belediye olarak genç yeteneklerin keşfedilmesi ve desteklenmesi gibi hedefler bizim önceliklerimiz arasında. Bu anlamda Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca’nın spora vermiş olduğu özel bir önem var. Onunda destekleriyle Kulübümüz kısa sürede önemli başarılara imza attı. Yeni sezonda daha çok sporcumuza ulaşmak istiyoruz. Bu anlamda Karatay Belediyespor Kulübümüzün ve antrenörlerimizin çalışmalarını takdir ediyoruz. Tüm ekibe gayretlerinizden dolayı da teşekkür ediyor; Kulüp Başkanımıza ve Yönetimdeki arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.”

"YENİ SEZONDA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Karatay Belediyespor Kulüp Başkanı Muhittin Şener; Kulübün yeni sezonda daha da başarılı olması için gayretle çalışacaklarını belirtti.

Muhittin Şener; “Karatay Belediyespor Kulübümüzün tüm branşlarında görev yapan antrenörlerimizle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Her bir antrenörümüz görev aldığı branşlarda gösterdiği çaba ve sporcularımıza kazandırdığı değerler ile kulübümüzün bugünkü geldiği noktada çok büyük bir pay sahibi. Bu özverili çalışmaları için tüm antrenörlerimizi içtenlikle tebrik ediyorum. Başkanımıza bu yıl her branşta başarılı olacağımıza dair söz verdik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı azimle sürdürerek; kulübümüzün yeni sezonda başarılı olması için ne gerekiyorsa yapacağız, yeni yönetim ve yeni sezon hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA'DA SPOR Haberleri