KAYIP 2 PUAN..!

Hakan Markupçu

Geçen hafta deplasmanda Samsunspor'u mağlup ederek büyük moral kazanan Konyaspor evinde ağırladığı Sivasspor ile golsüz berabere kalarak 2 puan kaybetti.

Önceki maçın kadrosunu aynen Sivas karşısına da çıkaran Ali Çamdalı, topa daha çok sahip olsa da pozisyon üretilememesi karşısında her zaman olduğu gibi elleri cebinde izlemeyi tercih etti uzun süre sabırla..!

Konyaspor ilk tehlikeli atağını 36. dakikada Umut Nayir'in kafa vuruşunun auta gittiği pozisyonla bulabildi. Öncesinde bırakın ceza sahasına girmeyi uzaktan bir tek şut bile atılamadı..

Oyunda istediği ritmi bir türlü bulamayan Konyaspor'un tek derdi bu değildi bir de hakem Yasin Kol ile mücadele etti uzun süre çünkü Kol hemen her takdir hakkını Sivasspor'dan yana kullanarak inanılmaz düdükler çaldı..!

Boşa geçen bir 45 dakika yaşandı.. Tek bir şut çekemeden devreyi bitirdi Konyaspor..!

2. yarıya Ufuk Akyol ve Aleksic'in yerine Oğulcan ve Keyta ile başladı Çamdalı..

59'da Ndao soldan Oğulcan'ın güzel pasına kötü vurdu çektiği şut kaleciden döndü bu da Konyaspor'un mücadeledeki çektiği ilk şut olarak kayıtlara geçti..

Hakemin ilginç düdükleri bu yarıda da devam edince taraftar devreye girdi büyük tepki gösterdi, bu da Konyaspor'u biraz daha canlandırdı doğrusu..

Umut Kramer ile Ndao da Yusuf Erdoğan ile değiştirildiğindeKeyta sağa, Yusuf da sol kanada geçti ve Konyaspor'un atakları da arttı ama yüklenirken iki kez kalesinde de büyük tehlikeler atlattı neyse ki Slowik başarılıydı bu anlarda..

Yusuf önünde bulduğu topa çok sert vurdu ama kaleci çok başarılıydı golü önledi..Akabinde Keyta kişisel çabalarıyla girdiği ceza sahasında sert vurdu kaleciden döndü..

Oyuna girdikten sonra takımını çok ateşledi çok istekliydi Yusuf. 87'de yine ceza sahası içerisinde Yusuf topu önünde buldu çok da güzel vurdu ama kaleci Ali Şaşal Vural yine çok başarılıydı 90'a giden topu çıkarmayı başardı.

Yani kayıp bir ilk yarı sonrası çok başka bir 2. yarı izlettirse de gol atmayı başaramadı ya da bir başka deyişle rakip kaleciyi geçmeyi de başaramadı ve evinde 2 puan kaybetti Konyaspor.

Deplasmanda kazandığı Samsun maçı sonrası evde kaybedilen bu 2 puan taraftarlarını çok üzdü ..

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.