Kılıçdaroğlu Konya'yla ilgili iddialı konuştu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir grup gazeteciyle buluştu. Gazetecilerin yerel seçimlerle ilgili sorularını da yanıtlayan Kılıçdaroğlu Konya'yla ilgili iddialı konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir grup gazeteciyle buluştu. Gazeteciler Kılıçdaroğlu'na çok sayıda soru yöneltti. Sorulardan bazıları da yaklaşan yerel seçimlerle ilgiliydi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim hazırlıkları, partisindeki değişim tartışmaları ve muhalefet cephesinde neler yaşandığına dair gelişmeleri değerlendirmek, sorularını yanıtlamak için yedi kişilik bir gazeteci grubuyla Ankara’da bir akşam yemeğinde buluştu.

Çankaya Belediyesi Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri’ndeki yemeğe gazeteciler Hilal Köylü, Başak Kaya, Nihal Bengisu Karaca, Orhan Uğuroğlu, Ali Topuz, Murat Sabuncu, Akif Beki katıldı.

İYİ BİR ADAY BULURSAK KONYA DA ALINMAYACAK YER DEĞİL

Parlamento ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaşanan yenilginin muhalefet cephesinde ve seçmende yarattığı mutsuzluk ve umutsuzluk için “Kaybın travması çok derin oldu. Kabul etmek lazım” diyen Kılıçdaroğlu iddialı konuştu: “Evet, Konya da alınmayacak yer değil. İyi bir aday bulursak, başarabiliriz” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KONYA Haberleri