Konserde kafasına çiçek, sahneye yelefon atılan Simge Sağın sonra da yuhalandı

Gaziantep'te düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında sahne alan popçu Simge Sağın, konser sırasında çiçek ve telefon şoku yaşadı.

Gaziantep'te Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Kültür Yolu Festivali kapsamında popçu Simge Sağın sahne aldı. Sahnede, coşkulu kalabalık için şarkılarını seslendiren Simge Sağın, konser sırasında çiçek ve telefon şoku yaşadı.

KAFASINA ÇİÇEK, SAHNEYE TELEFON

Şarkıcının performansı sırasında sahneye atılan çiçek kafasına geldi, daha sonrasında ise sahneye telefon atıldı.

Yaşananlara tepki gösteren Simge Sağın, "Güzel çiçekleriniz için teşekkür ederim. Fakat bir çiçek böyle verilmez. Kadınlara çiçek vermeyi bilmiyorsunuz. Mesleğini yapan bir insana telefon atmak ne kadar doğru. Ben burada mesleğimi yapıyorum. Yaptığınız çok ayıp. Ben şarkılarımı arkadan söyleyeceğim. Beni maalesef önden görmeyeceksiniz" ifadelerini kullandı.

Devamında alevlenen tartışma sonrası, "Bir tane çıkıntı telefon atıyor" diyen Simge Sağın, dinleyicler tarafından yuhalandı.

Simge Sağın bunun üzerine, "Yuhlamayın arkadaşları, yuhlayarak da bir şeye varamayız" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

PUSULA LİFE Haberleri