Konya Öğretmen Akademilerinde dersler devam ediyor

Konya Öğretmen Akademilerinde dersler devam ediyor
Konya Öğretmen Akademilerine katılan öğretmenler, Konya’nın yetiştirdiği ve alanlarında önemli eserler veren kültür ve bilim insanları ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Millî Eğitim Bakanlığı öncülüğünde, Konya Valiliği himayelerinde ve Konya Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Konya Öğretmen Akademileri, öğretmenlerin mesleki ve kültürel açıdan gelişmelerine katkı sunuyor.

whatsapp-image-2025-04-19-at-11-32-20-2.jpeg

16 Ocak 2025 tarihi itibariyle; Müzik Akademisinde Sanatçı Ersin Sümer ile Eğitimci Neslihan Meneviş Sümer "Türk Sanat Mûsikisi" başlıklı sunumlarıyla öğretmenlerle bir araya geldiler ve bu alana dair çeşitli parçalar icra ettiler.

Edebiyat Akademisinde Selçuk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Demirci "Edebiyat ve Tasavvuf İlişkisi", Şehir ve Kültür Akademisinde de Tarihçi Yazar Ercan Arslan "Osmanlı'dan Cumhuriyete Şehrin Eğitim Kurumları" başlıklı sunumlarıyla öğretmenlerle bir araya geldiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri