Statü değişti! Konya Süper Amatör Küme'de fikstür çekildi

Konya Amatör Küme 2024-2025 Sezonu Süper Grup Fikstürü çekildi. İlk Maçlar 13 Ekim Pazar Günü oynanacak.

Konya Amatör Küme Süper Grup’ta yeni sezonun ilk maçları 12-13 Ekim tarihlerinde oynanacak. 14 takımın mücadele edeceği Süper Grup’ta fikstür çekimi Konya Amatörü Spor Kulüpleri Federasyonunda gerçekleştirildi. Kura çekimine Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, Futbol İl Temsilcisi Tahir Taşyüz ve kulüp yetkilileri katıldı. Futbol İl Tertip Komitesinde kulüpler adına; Mustafa Metin (Meram Kara Kartallar), Ahmet Baloğlu (Öntur Havzanspor) ve Rıdvan Yaşar (Tokarev Beyşehir Belediyespor) görev alacak. Remzi Ay, kura çekiminin ardından yaptığı konuşmada yeni sezonda bütün takımlara başarılar diledi.

STATÜ DEĞİŞTİ

Süper Grubu birinci bitiren takım doğrudan Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselecek. Sezonu 2, 3, 4 ve 5. sırayı alan takımlar çapraz eşleşme (2-4), (3-5) ile tek maç eleme oynayıp birinci olan takım BAL ligine yükselmek için Ereğlispor, Akşehirspor ve Ömeranslıspor'dan birisiyle baraj maçı oynayacak. Son iki sırayı alan 2 takım bir alt lige düşecek.

SÜPER GRUPTA İLK HAFTA MAÇ PROGRAMI

  • Meram Kara Kartallar - Ak-Set Kadınhanı Belediyespor
  • Ekenler Ç. Çumra Belediyespor - Ereğli Bereket Tarımspor
  • Konya Yolspor - Karapınar Belediyespor
  • Kulu Belediyespor - Retay Üzümlüspor
  • Huğluspor - Ilgın Belediyespor
  • Öntur Havzanspor - Tokarev Beyşehir Belediyespor
  • Sarayönü Belediyespor - Yeni Meramspor

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA'DA SPOR Haberleri