Konya’da 14 yaşındaki çocuk okul önünde bıçaklandı!

Konya’daki bir ortaokul önünde 14 yaşındaki Emirhan Kocaer isimli öğrenci, daha önce aynı okulda öğrenci olduğu belirtilen bir çocuk tarafından bıçaklandı.

Konya’daki bir ortaokul önünde Emirhan Kocaer isimli öğrenci bıçaklandı.

Olay, saat 15.00 sıralarında Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Şeyh Şamil Mahallesi Tatlıpınar Caddesi Yakınçağ Sokaktaki Ahmet Haşhaş Ortaokulu önünde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre; Emirhan Kocaer ile daha önce aynı okulda öğrenci olduğu belirtilen S.A. isimli çocuk arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Kocaer, bıçakla yaralandı. Şüpheli çocuk ise kaçtı. İhbarla adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaralı öğrenciye ilk müdahaleyi çevredeki öğretmenler yaptı. Kocaer, daha sonra gelen sağlık ekiplerince ambulansla Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 14 yaşındaki çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaçan şüpheli S.A ise polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri