Konya'da başıboş köpekler koyunları telef etti!

Konya'nın Altınekin ilçesine bağlı Dedeler Mahallesi'nde başıboş köpekler, bir gece içinde bir çardakta bulunan koyun sürüsüne saldırdı.

Altınekin'in Dedeler Mahallesi'nde yaşanan köpek saldırıları, çobanları ve mahalle sakinlerini korkuya sürükledi. Bir gecede 3 koyun telef olurken, çocuklar, da tehdit altında.

Olayda 3 koyun telef oldu. Mahallede büyük tedirginlik yaşanırken, vatandaşlar bu tür olayların tekrarlanmasından korkuyor. Altınekin'de koyunlarını kaybeden vatandaşlar, çocukların güvenliğinden de endişe ediyor. Altınekin'de yaşayanlar, yetkililerden köpeklere karşı önlem alınmasını talep ediyor.

Başıboş köpeklerin sadece koyunlarına değil, okula giden çocuklar için de tehlike oluşturduğunu belirten vatandaşlar "Koyunlarımızı kaybettik, ama en büyük korkumuzun da okula giden ufak çocuklarımızın zarar görmesi. Köpeklerin saldırısı giderek artıyor, bir an önce tedbir alınması gerekiyor" şeklindeki açıklamalarda bulundu.

Mahalle sakinleri, bu tür olayların önüne geçilebilmesi için yetkililerden acilen önlem alınmasını talep ediyor. Mahalle halkı, çözüm için yetkililerin bir an önce harekete geçmesini bekliyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KONYA Haberleri