Konya’da bugün neler oldu? (10 Ekim 2024)

Konya’da bugün (10 Ekim Perşembe) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

Konya’da bugün neler yaşandı Konya halkı tarafından merak ediliyor. Sizler için gün içerisinde neler yaşandığını derledik. İşte Konya’da bugün neler yaşandı…

1-Konya Büyükşehir Belediyesi Kariyer Destek Merkezi (KADEME) tarafından lisans ve yüksek lisans düzeyinde Hukuk, İktisat, Psikoloji ve Siyasal Bilgiler gibi bölümlerde eğitim gören öğrencilerin katıldığı “Diplomasi 360” programının tanıtımı yapıldı.

2-Aksaray'da lastiği patlayan tır kontrolden çıkarak refüje düşerken, sürücü yaralandı. Tırda yüklü patatesler ise yola saçıldı.

3-Konya'nın Karapınar ilçesinde hafif ticari aracın tıra arkadan çarparak taklalar attığı, 2 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında ağır yaralanan ve 10 gündür hastanede tedavi altında olan Sinem Akalın hayatını kaybetti.

4-Üniversite eğitimi için Konya’ya gelen öğrencilerin katılımıyla yapısı her geçen gün büyüyen ve geniş bir aileye dönüşen Selçuklu Gençlik Meclisi’nin yeni üyeleri için tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

5-Konya’nın merkez Selçuklu ilçesi Akşemseddin Mahallesi Hicaz Caddesi’nde sabah saatlerinde okula gitmek için evinden çıkan çocuk, yolun karşısına geçmek isterken yoldan geçen bir otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

6-Konya'nın Kulu ilçesinde okul servis araçlarına yönelik denetim yapıldı.

7-Afyonkarahisar'da şarampole devrilen kamyonetin sürücüsü hayatını kaybetti.

8-AFAD Konya İl Müdürlüğü deprem başta olmak üzere yaşanabilecek doğal afetlere karşı tüm kurumlar ve STK’lar tarafından yapılacak müdahaleyi tatbik etti. Senaryoya göre Akşehir’de 5,5 şiddetinde meydana gelen depreme müdahale edildi.

9-Konya’da Ahmet Haşhaş Ortaokulu önünde 14 yaşındaki Emirhan Kocaer isimli öğrenci, daha önce aynı okulda öğrenci olduğu belirtilen bir çocuk tarafından bıçaklandı.

10-Konya Büyükşehir Belediyesi mezarlık bilgi sisteminden gelen son verilere göre bugün Konya'da 8 kişi vefat etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri