Konya’da bugün neler oldu? (11 Ekim 2024)

Konya’da bugün (11 Ekim Cuma) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

Konya’da bugün neler yaşandı Konya halkı tarafından merak ediliyor. Sizler için gün içerisinde neler yaşandığını derledik. İşte Konya’da bugün neler yaşandı…

1. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Konya'nın da olduğu 53 ilde bu hafta düzenlenen "Narkoçelik-43" operasyonlarında 335 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

2. Konya'da kaybolan 45 küçükbaş hayvan jandarmanın dron desteği ile bulundu.

3.UCLG ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hollanda’nın Lahey şehrinde düzenlenen UCLG 2024 Dünya Konseyi’nde, başkan olarak son bir yılda yaptıkları çalışmaları anlattı, İsrail’in Gazze ve Lübnan’daki zulmüne dikkat çekti.

4. Konya Büyükşehir Belediyesinin "Akıllı Şehir" uygulamaları Konya'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin şehri gezerken en büyük yardımcısı konumunda.

5. Konya'da yer alan antik kentteki kuyu mezarlardan toprak kapta bebek iskeletleri çıktı.

6. Konyaspor, Mısır Premier League ekiplerinden Pyramids FC ile Konya'da karşı karşıya gelecek.

7. 2. Transfermarkt’e göre; Süper Lig'de en iyi kadro değerine sahip takım son şampiyon ve lider Galatasaray... Son sırada lig sonuncusu Adana Demirspor yer alırken Konyaspor 19 takım arasında 13. sırada yer alıyor.

8.Meram Belediyesi Meclisi, belediyenin 2025 bütçesini onayladı.

9. Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Konya Büyükşehir Belediyesi ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı iş birliğinde sürdürülen KONYARAY Banliyö Hattı çalışmaları kapsamında kanalizasyon şebekesini taşıyor.

10. Afyonkarahisar - Konya karayolunda bir yolcu otobüsü 50 metre aşağıya yuvarlanmıştı kazayla ilgil acı bir gelişme yaşandı. Afyonkarahisar-Konya karayolu Çay ilçesi çıkışında kontrolden çıkan yolcu otobüsü 50 metre yükseklikteki şarampolden aşağı düşmüştü. Kazada yaralanan 21 kişiden 1'i kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

11. Beytü’l Hikmet Uluslararası Hafızlık Kur’an Kursu öğrencilerinin hazırladığı Kur'an-ı Kerim ziyafeti programına, İl Müftü Yardımcıları Hüseyin Avni Böge, Mustafa Şimşek, Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Konya Şubesi üyeleri ve davetliler katıldı.

12. Master Shoes 2. Konya Ayakkabı ve Çanta Moda Fuarı KTO-TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi'nde 16 Ekim'de başlayacak.

13. Konya Büyükşehir Belediyesi mezarlık bilgi sisteminden gelen son verilere göre 11 Ekim 2024’te 4 kişi vefat etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri