Konya’da bugün neler oldu? (13 Ekim 2024)

Konya’da bugün (13 Ekim 2024 Pazar) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

Konya’da bugün neler yaşandı Konya halkı tarafından merak ediliyor. Sizler için gün içerisinde neler yaşandığını derledik. İşte Konya’da bugün neler yaşandı…

1-Konya'nın Beyşehir ilçesinde kavşakta otomobile çarpan bisikletteki sürücü ve yanındaki arkadaşı yaralandı.

2-Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi'nin evsel atıklarının döküldüğü çöp toplama merkezinde çıkan yangın söndürüldü.

3-Konya'da kavga ihbarına giden polis ekibindeki bir polis memuru, şüphelinin bıçakla saldırması sonucu sırtından bıçaklandı. Şüpheli, polis tarafından etkisiz hale getirildi.

4-Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan protokolle Ağır Bakım Kentsel Dönüşümü kapsamında şehre kazandırılacak 56. Bakım Fabrika Müdürlüğü inşaatını ziyaret etti.

5-Bakan Şimşek, Vergi Denetim Kurulunun (VDK) büyük şirketler için büyük bir denetime hazırlandığını ifade etti. Şimşek, denetimlerin ilk etapta yaklaşık 500 vergi müfettişinin katılımıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Bursa ve Konya başta olmak üzere 31 ilde yoğunlaşacağını söyledi.

6- Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir banka çalışanı, senelerdir mesai yaptığı banka şubesi önünde çalan davul zurna eşliğinde meslektaşlarıyla oynayarak 21 yıldır sürdürdüğü mesleğine veda etti.

7-DEVA Partisi’nde 2.Olağan kongre heyecanı yaşandı. Tek Genel Başkan adayı olan ve Yapılan seçimler sonucunda katılan delegelerin tümünün oyunu alan Ali Babacan tekrar Deva Partisi Genel Başkanlığa seçildi.

8-Antalya'nın Akseki ilçesinde hafif ticari araçla motosikletin çarpışması sonucu 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

9-Karaman'da Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından 528 yıl önce Sultan II. Beyazıt'ın başlattığı sünnet geleneği bu yıl da sürdürüldü. Sünnet edilen 16 çocuğun içinde en küçüğü ise 6 aylık İlyas bebek oldu.

10-Konya Büyükşehir Belediyesi mezarlık bilgi sistemi verilerine göre bugün 7 kişi vefat etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri