Konya’da bugün neler oldu? (23 Eylül 2024)

Konya’da bugün (23 Eylül 2024 Pazartesi) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

Konya’da bugün neler yaşandı Konya halkı tarafından merak ediliyor. Sizler için gün içerisinde neler yaşandığını derledik. İşte Konya’da bugün neler yaşandı…

1. Konya'da internet üzerinden haksız kazanç elde etmek isteyen dolandırıcılar artmaya devam ediyor. İnternet üzerinden haksız kazanç elde etmek isteyen dolandırıcılar artmaya devam ediyor. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber özellikle üniversite öğrencilerini hedef alan dolandırıcılara karşı uzmanlar, verilmeyen bir sipariş üzerine istenen kodların paylaşılmamasına dikkat çekiyor.

2. Konya merkezli 7 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda, hakkında gözaltı kararı bulunan 8 kişiden 6’sı gözaltına alındı.

3. Konya'da yaklaşık 8.3 milyon dekar alan mera alanı olarak kullanılıyor. Kullanılan bu alanlarda mera ıslah çalışmalarını anlatan Konya İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, mera alanlarındaki ıslah çalışmaları ile kaba yem bitkisinin tohumunun üretildiğini söyledi.

4. ASKON Konya Şubesi, Genel Merkez Ticari İş Geliştirme Heyetini ağırlayarak İstanbul ile Konya arasındaki iş birliğini güçlendirme adına önemli bir adım attı.

5. Süper Lig ekibi Konyaspor'un maçlarını oynadığı MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu'nun çatısındaki bazı brandalar açıldığı dikkatlerden kaçmıyor.2014 yılında açılan ve Türkiye'nin en iyi stadları arasında gösterilen stadyumda aradan geçen 10 yıl sonunda çatıyı kaplayan bırandaların bazı bölümlerinde yırtılma ve açılmalar oldu.

6. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, büyükşehirler arasında en uygun fiyatla toplu ulaşımı hizmeti sağlayan Konya’daki üniversitelere yeni kayıt yaptıran öğrencilerin, toplu ulaşım araçlarında kullandıkları öğrenci kartları ile Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ait otobüs ve tramvaylardan bu yıl da 10 gün boyunca ücretsiz faydalanabildiğini söyledi.

7. Konya'da Hüsamettin Çelebi Mahallesi muhtarı Yılmaz İncekara, "Gönül Kapısı" adını verdiği dükkanında maddi durumu yetersiz olan vatandaşların giyim ve gıda alışverişi yapmalarını sağlıyor

8. Konya Büyükşehir Belediyesi, 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlik Haftası boyunca dolu dolu etkinliklere imza attı.

9. Konya Valiliği'nden Manisa Valiliği görevine atanan Vali Vahdettin Özkan, Konya'ya veda etti.

10. Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri göçmen kaçakçılarına yönelik bir operasyona daha imza attı.

11. Konya Büyükşehir Belediyesi mezarlık bilgi sisteminden gelen son verilere göre 23 Eylül 2024’te 4 kişi toprağa verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri