Konya’da bugün neler oldu? (26 Ekim 2024)

Konya’da bugün (26 Ekim 2024 Cumartesi) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

Konya'da bugün neler yaşandı Konya halkı tarafından merak ediliyor. Sizler için gün içerisinde neler yaşandığını derledik. İşte Konya’da bugün neler yaşandı..

1-Meram Belediyesinin Türkiye’ye örnek dönüşüm çalışması Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi Suriçi Çarşısı’nda yapımı tamamlanan ilk etap iş yerleri, ofisler ve mağazalar için satış süreci başladı.

2-Konya'nın Seydişehir ilçesinde meydana gelen alacak verecek kavgasında iş adamı Bayram Çelmeli hayatını kaybetti.

3-Konya'nın Beyşehir ilçesinde bir apartmanın bodrum katında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

4- Konya'nın Seydişehir ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki Didem Özdemir, babası Seyit Özdemir'in ustalığında oto tamirciliği öğreniyor ve kendi iş yerini açmayı hayal ediyor.

5-Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, "Başkan İle Mahalle Buluşmaları" programı kapsamında Kesmez Mahallesi'nde Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Daire Müdürleri ve Mahalle Muhtarı Mustafa Gülcan ile birlikte mahalle sakinleriyle buluştu.

6-ÖNDER İmam Hatipliler Derneği bünyesindeki ÖNDER Gençlik, Anadolu imam hatip liselerindeki öğrencilere girişimcilik projeleri için çeşitli fırsatlar sunan "Mars Projesi"ni Konya’da hayata geçiriyor.

7-İki Doğu İki Batı Uluslararası Öğrenci Derneği ve Mevlana Kalkınma Ajansı uluslararası öğrencilere yönelik İhracat Uzmanlığı eğitimi düzenledi.

8-Konya'da, hakkında 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası ve 17 farklı suç kaydı bulunan bir şüpheli, polis ekiplerinin geldiğini görünce saklandığı kanepenin altında yakalandı.

9-Konya'nın Karapınar ilçesinde süt üreticilerine yönelik "Süt Çiftliklerinde Hayvan Refahı Uygulamaları Teori ve Uygulamada Altın Kurallar" konulu seminer düzenlendi.

10-Konya'da öğretmen eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen kadın öğretmen memleketi olan Beyşehir ilçesinde gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

11-Konya Büyükşehir Belediyesi mezarlık bilgi sisteminden gelen son verilere göre 26 Ekim 2024’te 7 kişi vefat etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri