Konya’da bugün neler oldu? (28 Ağustos 2024)

Konya’da bugün (28 Ağustos 2024 Çarşamba) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

Konya’da bugün neler yaşandı Konya halkı tarafından merak ediliyor. Sizler için gün içerisinde neler yaşandığını derledik. İşte Konya’da bugün neler yaşandı…

  1. Konya Büyükşehir Belediyesporlu taekwondocular, Türkiye Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’ndan 2 madalya ile döndü.

  2. Seydişehir ilçesinde, komşu aileler arasında çıkan park yeri kavgasında 4 kişi taşlar ve sopalarla darp edildi.

  3. Selçuk Üniversitesi akademisyenleri Prof. Dr. Ercan Durmuş ve Prof. Dr. İlhami Çelik, TÜBİTAK destek projesiyle yumurta ve tavuktan elde ettikleri proteinlerle diş implantı tedavisinde önemli bir buluşa imza attı.

  4. Konya'da "Bizim Okulumuz" fiziki ve sosyal mekân düzenlemeleri okullarda yürütülmeye devam etti.

  5. Konya Ticaret İl Müdürü Mustafa Çağlayan, Konya Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

  6. Karatay'da Halk Günleri kapsamında Başkan Kılca ilçede yaşayan vatandaşlarla buluşarak, vatandaşların taleplerini dinledi.

  7. Tuzlukçu'da henüz belirlenemeyen sebeple çıkan yangında saman balyaları yandı.

  8. AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve beraberindeki heyet, Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü, Devlet Su İşleri 4. Bölge Müdürlüğü’nü ve Karayolları 3. Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

  9. Konya Büyükşehir Belediyesi, son dönemde yapımı tamamlanan Necmettin Erbakan, Küçük Aymanas, Taş Camii Uzunharmanlar ve Alparslan Türkeş caddelerinde oluşturulan bisiklet yollarında ve tadilat çalışmalarının ardından bisiklet yolları yenilenen muhtelif güzergahlarda bakım ve boyama çalışmalarını da tamamladı.

  10. Peru’nun Lima şehrinde düzenlenecek olan Ümitler Dünya Judo Şampiyonası’na Konya Büyükşehir Belediyespor'lu Şeyma Yıldırım’ın, bugün milli takım formasıyla yarışacağı bildirildi.

  11. Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Ayak Tenisi Şampiyonası tamamlandı. SAT Bingöl takımı, finalde Kastamonu takımını mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

  12. Konya’da bugün 7 kişi hayatını kaybetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri