Konya’da bugün neler oldu? (29 Eylül 2024)

Konya’da bugün (29 Eylül 2024 Pazar) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

Konya’da bugün neler yaşandı Konya halkı tarafından merak ediliyor. Sizler için gün içerisinde neler yaşandığını derledik. İşte Konya’da bugün neler yaşandı…

1- Konya'da bayan kuaföründe çalışırken tıraş olup eve gelen erkek kardeşinin tıraşını beğenmeyen genç kız, kardeşini tekrar tıraş ettikten sonra erkek kuaförlüğüne merak sardı.

2- Sosyal, kültürel ve eğitime yönelik projelerinin yanı sıra fiziki belediyecilik çalışmalarıyla da ilçenin çehresini değiştiren Konya'nın merkez Karatay İlçe Belediyesi, ilçe merkezi ve merkeze uzak mahalle yollarındaki modernizasyon faaliyetlerine de ara vermeden devam ediyor.

3- Karaman'da yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle duran asansörden çıkmaya çalışırken, asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan 12 yaşındaki kız çocuğu Konya'ya sevk edildi.

​​​​​​​

4- Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi sürdürdüğü yol genişletme ve sıcak asfalt çalışmaları ile dış mahallelerin yol kalitesini ve ulaşım konforunu arttırıyor.

5- Konya Büyükşehir Belediyesi, Taşkent’te yapımını sürdürdüğü ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi inşaatında yüzde 60 seviyesine ulaştı.

​​​​​​​

6- Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, belediyeye ait 12 ayrı tesisin ürünlerinin tedarikini "Ortak mutfak, ortak lezzet" sloganıyla yapan Gıda Lojistik Merkezi'ni ziyaret etti.

7 - Selçuklu Bosna Hersek Mahallesi'nde direksiyon başında kalp krizi geçiren 56 yaşındaki Adem Ufuk B' nin aracı kaldırım üzerindeki ağaca çarparak durabildi.

8- Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-2 yenildi. 2. yarıda bir penaltıdan ve önemli pozisyonlardan yaralanamayan yeşil-beyazlılar bu sonuçla haftayı puansız kapatırken Trabzonspor ilk galibiyetini aldı.

9 - Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Konyaspor deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor'a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak,Trabzonspor karşısında erken yedikleri gol sonrasında plan değişikliğine gittiklerini ifade etti.​​​​​​​​​​​​​​

10 - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahminini paylaştı. Buna göre; Konya’nın geneli için sağanak yağış uyarısı yapıldı.

11- Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-2 mağlup olan TÜMOSAN Konyaspor'da Teknik Direktör Ali Çamdalı değerlendrmelerde bulundu.

​​​​​​​​​​​​​​

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri