Konya’da bugün neler oldu? (30 Eylül 2024)

Konya’da bugün (30 Eylül 2024 Pazartesi) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

Konya’da bugün neler yaşandı Konya halkı tarafından merak ediliyor. Sizler için gün içerisinde neler yaşandığını derledik. İşte Konya’da bugün neler yaşandı…

1- Konya'nın Karapınar ilçesinde tıra arkadan çarparak kontrolden çıkan hafif ticari araç taklalar atarak refüjde durabildi. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı

2- Beyşehir’de Beyşehir Gölü kıyısındaki Gölkaşı Mahallesi'ne bağlı olan, Dikdörtgen şeklindeki 550 bin metrekarelik "çeçen Adası" metrekaresi 9 dolardan satışa çıkarıldı.

3- Konya'nın Akşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

4- Konya'da 8 ay içerisinde 11 farklı adresten 1 milyon lira değerinde inşaat malzemesi ve marketlerden toz şeker çalan kişi, polis ekiplerinin teknik çalışması sonrası yakalanarak gözaltına alındı.

5- Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde çocukların bisikletle okula güvenle gitmelerini sağlamak amacıyla sürdürülen “Güvenli Okul Yolları Projesi”ne Meram Mehmet Beğen Ortaokulu ile Zafer Ortaokulu da dahil oldu.

6- Konya Ticaret Odası’nın Eylül Ayı Meclis ve Müşterek Meslek Komiteleri Toplantısı, KTO Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

7- Konya Şehit ve Gazi Ailesi Derneği üyeleri, Hüyük ilçesinde yaşayan şehit ailesi ve gazileri ziyaret etti.

8- Konya - Adana Çevre yolu üzerinde firari bir dana trafikte gezdi. Yol kenarındaki bir evin bahçesinden kaçtığı düşünülen dana, çevre yoluna çıkarak yolda ilerledi.

9- Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, kentte kaçakçılığın önlenmesine yönelik bazı adreslere operasyonlar düzenledi. Kaçakçılık operasyonlarında 24 kişi yakalandı.

10- Karatay Belediyesi’nin eğitim çağındaki çocuklara trafik bilincinin erken yaşlardan itibariyle oluşturulması amacıyla İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle yürüttüğü “Trafikte Değerler ve Kurallar Eğitimleri” başladı.

11- Konya Valisi İbrahim Akın, İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

12- Konya Büyükşehir Belediyesi, “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü” dolayısıyla huzurevlerinde kalan büyüklerimiz için etkinlik gerçekleştirdi.

13- Konya'nın Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçe genelinde bir hafta boyunca yapılan asayiş ve trafik denetimlerinin bilançosunu paylaştı.

14- Konya’da bugün 9 kişi toprağa verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri