Konya’da bugün neler oldu? (6 Ekim 2024)

Konya’da bugün ( 6 Ekim 2024 Pazar) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

1. Konya'nın Kulu ilçesinde, yüzlerce yavruyu sırtında taşıyan ve zehriyle bir insanı öldürebilen Sarı Ömer örümceği görüldü

2. Selçuklu Belediyesi Gençlik Meclisi Teknoloji takımları; UAC-Team SGM ve SGM GÖKTURAN TEKNOFEST Adana'da elde ettikleri derecelerle göz doldurdu.

3. Karatay Belediyesi bu kapsamda; Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte, Adana Çevre Yolu’nun çok daha işlevsel ve estetik bir görünüme kavuşturulması amacıyla yeni servis yolu yapımı ile peyzaj düzenleme çalışması başlattı.

4. Başkan Altay, Hatay'dan gelip Konya'da huzurevinde kalan ve duygusal bir video göndererek kendisini davet eden Hüseyin Bilgi ve Nizamettin Aydın’ın kaldığı Meliha Ercan Huzurevi’ni ziyaret etti.

5. Hasta ve hasta yakınları için otel konforunda hizmet veren Meram Belediyesi Tenzile Ana Hasta Konukevi, baştan sona yenilendi. Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden biri olan konukevinde gerçekleştirilen tadilat, tamirat ve yenilemeler kapsamında tesis en ince detaylarına kadar elden geçirildi.

6. Konya'da Filistin'e destek amacıyla düzenlenen büyük miting Mevlana Meydanı'nda gerçekleştirildi. "Soykırıma İsyan" temasıyla yapılan mitingde, Filistin halkına yönelik işgal ve zulüm protesto edildi.


7. Konya'nın Akşehir ilçesinde polisi görünce kaçan 2 şüpheli kovalamaca sonucu yakaladı. Yakalanan şahısların üzerinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, birinin ise cezaevi firarisi olduğu ortaya çıktı.

8. Konya'nın Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, İstasyon Mahallesi'nde bulunan eğlence mekanlarında son zamanlarda artan olaylar sebebiyle şok uygulaması yaptı.

9. Seydişehir-Konya kara yolunun 13 kilometresi Gevrekli Mahallesi yakınlarında bir otomobilin lastiği patladı Kazada 2 kişi yaralandı.

10. Konya Büyükşehir Belediyesi mezarlık bilgi sisteminden gelen son verilere göre 6 Ekim 2024’te 10 kişi toprağa verildi.

11. Tümosan Konyaspor İkas Eyüpspor’u evinde 2-1 yendi. Bu sonuçla Konyaspor evinde sezonun ilk galibiyetini alarak milli araya moralli girdi.

12. Konya’nın Meram ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kimliği belirlenemeyen genç bir kız hayatını kaybetti. Sürücü de kayıplara karıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri