Konya’da bugün neler oldu? (8 Ekim 2024)

Konya’da bugün (8 Ekim Salı) neler oldu? Neler yaşandı? İşte detaylar…

Konya’da bugün neler yaşandı Konya halkı tarafından merak ediliyor. Sizler için gün içerisinde neler yaşandığını derledik. İşte Konya’da bugün neler yaşandı…

1-Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Lise Medeniyet Akademileri, katil devlet İsrail’in Gazze’de başlattığı soykırımın birinci yılında “Direnişin Şehri Gazze’nin Şiiri” adlı program düzenledi.

2- Konya'da organize suç örgütüne yönelik operasyonda 17 zanlı gözaltına alındı.

3-Konya-Adana kara yolu üzeri Hortu Mahallesi mevkisinde yem yüklü kamyonun şarampole devrildi, kazada sürücü ağır yaralandı.

4-Batman'da, 18 günlük bebek, ileri tetkik ve tedavisi için ambulans helikopterle Konya Şehir Hastanesi'ne nakledildi.

5-Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi bünyesinde Karatay Kent Konseyi Hizmet Binasında faaliyet yürüten Ortaöğretim Çalışma Grubu, yeni dönem çalışmalarına başladı.

6-Konya'nın Ereğli ilçesinde kontrolden çıkan tırın devrilmesi sonucu 2 kişi yaralandı.

7-Konya'da kaza sonrası otomobilinin lastiği patlayan kişi, geldiği lastikçi dükkanında bulunan iş yeri sahibinin 12 yılda biriktirdiği ve iş yerinde unuttuğu yaklaşık 1 milyon lira değerindeki tespihlerini çalarak patlak lastikli aracıyla kaçtı.

8-Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) ve İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğünce "Yapay Zeka ve Basında Uygulamaları Eğitim Programı" düzenlendi.

9- Bebek dostu tescilli Konya'nın Beyşehir İlçe Devlet Hastanesinde Emzirme Haftası düzenlenen farklı etkinliklerle kutlandı.

10-Konya İl Müftülüğünün Ev Sahipliğinde, Mevlana Kültür Merkezi'nde 4-6 ve 7-10 yaş grubu çocuklara yönelik çocuk şenliği düzenlendi.

11- Konya Valisi İbrahim Akın, kentte afet risklerini azaltmak için alınan önlemleri açıkladı.

12- Konya'nın Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yakaladığı bir araçta ve araçtaki 2 şahsın üzerinde yapılan aramada tabanca, av tüfeği, çok sayıda mermi ve av fişeği ele geçirildi.

13-Konya'nın Kulu ilçesinde motosikletin otomobile çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

14-Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Avrupa Kuş Gözlem Günü kutlandı.

15-Konya'da bugün 11 kişi toprağa verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri