Konya'da Filistin için meydanlara inilecek! Konya, Filistin'e destek için biraraya geliyor

Konya'da Filistin'e destek için büyük bir miting düzenlenecek. 6 Ekim 2024 Pazar günü, Mevlana Meydanı'nda saat 13.00'te başlayacak olan mitingde "Soykırıma İsyan" temasıyla gerçekleştirilecek.

Konya'da, Filistin halkına yönelik zulme dikkat çekmek ve İsrail'in politikalarını protesto etmek amacıyla büyük bir miting düzenlenecek. 6 Ekim 2024 Cumartesi günü, Mevlana Meydanı'nda saat 13.00'da başlayacak olan miting, "Soykırıma İsyan" temasıyla gerçekleştirilecek.

Konya Sivil Toplum Kuruluşu Platformu ve Filistin Destek Platformu tarafından organize edilen mitingde, Filistin halkına yönelik işgal ve zulüm protesto edilecek. Katılımcılar, İsrail'in uyguladığı politikaları kınayacak ve Filistin'de yaşanan insan hakları ihlallerine dikkat çekecek.

İNSANLIK İÇİN BİR ÇAĞRI

Mitingde yapılacak basın açıklamasıyla, Filistin'deki çatışmaların nedenleri ve uluslararası toplumun bu konudaki yetersiz tutumu ele alınacak. Konuşmacılar, Filistin'de kalıcı bir barışın sağlanması için uluslararası camianın daha aktif rol oynaması gerektiğini vurgulayacak.

Konya halkı, bu önemli etkinlikle hem vicdanlarını dinleyecek hem de mazlum Filistin halkına destek olacak. Konya Sivil Toplum Kuruluşu Platformu, tüm Konyalıları mitinge katılmaya davet ediyor.

"Soykırıma İsyan" mitingi, sadece bir gösteri değil, aynı zamanda insanlık için bir çağrıdır. Filistin'deki adaletsizliğe karşı sesini yükseltmek isteyen herkes, 6 Ekim'de Mevlana Meydanı'nda buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri