Konya’da toplam 100.000 TL’lik ödüllü yarışma! İşte ayrıntılar...

Anadolu Gençlik Derneği tarafından düzenlenen Siyer-i Nebi yarışmasına katılım için geri sayım başladı.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Siyer-i Nebi Yarışması için kayıtlar başladı.

Lise öğrencilerinin Hz. Muhammed'in (S.A.V) hayatı ve sünneti hakkında bilgilerini sınayacakları yarışmada büyük ödüller kazanma fırsatı bulunuyor.

30.000 TL'ye varan para ödüllerinin yanı sıra, en büyük kazanımın Hz. Muhammed'in (S.A.V) ahlakını öğrenmek ve hayatına örnek almak olduğu vurgulanıyor. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler efendimizinizinde.com adresinden başvuru yapabilirler. Sınav, 7 Aralık'ta yapılacak ve sonuçlar 31 Aralık'ta açıklanacak.

Sınav ücretsiz, kitap ücretsiz! Bu anlamlı yarışmaya katılarak gençler hem dinimizi daha yakından tanıyacak hem de geleceğe daha donanımlı bireyler olarak adım atacaklar.

Yarışma hakkında detaylı bilgiye efendimizinizinde.com adresinden ulaşabilirsiniz.

ÖDÜLLER

Türkiye Geneli

Birinciye 20.000 TL, ikinciye 18.000 TL, üçüncüye 15.000 TL, dördüncüye 13.000 TL ve beşinciye 10.000 TL olmak üzere para ödülü verilecektir.

Konya Geneli

Birinciye 10.000 TL, ikinciye 8.000 TL, üçüncüye 6.000 TL ve dördüncüye 5.000 TL olmak üzere para ödülü verilecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri