Konya'da trafikte tehlikeli yolculuk: Kaskı yok, araca tutundu, kazaya davetiye...

Konya'da motosiklet sürücüsünün hafif ticari araca tutunarak tehlikeli yolculuğunu bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Konya'da trafikte kasksız birşekilde hafif ticari araca tutunarak giden motisikletlinin o anlarını bir vatandaş kayıt altına aldı.

İHA muhabirinden alınan habere göre; Konya'da motosiklet sürücüsünün hafif ticari araca tutunarak tehlikeli yolculuğu bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, merkez Karatay ilçesi Adana Çevre Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plakası belli olmayan bir motosiklet sürücüsü, bir hafif ticari aracın sürücü kısmındaki açık olan camdan kapıya tutundu. Motosiklet sürücüsünün kasksız bir şekilde araca tutunarak tehlikeli yolculuğu bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosiklet sürücüsü ve hafif ticari aracın trafikte ilerlemesi yer alıyor.

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri