Konya'nın 'Dev Kartallar'ı dolu dizgin

Trabzonspor’u 84- 80 mağlup eden Konya Büyükşehir Belediyespor üst üste 3. galibiyetini alarak çıkışını sürdürdü

Konya Büyükşehir Belediyespor, Türkiye Sigorta Basketbol Ligi 4.haftasında Trabzonspor’u 84-80 mağlup ederek üst üste 3. galibiyetini aldı. Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanan mücadeleye hızlı başlayan Konya Büyükşehir Belediyespor, ilk periyodu 24-15 önde tamamladı. üstünlüğünü 2. periyotta da sürdüren arı siyahlılar soyunma odasına 45-21 önde girdi. son periyoda da 69-53 önde giren Konya Büyükşehir Belediyespor son periyotta farkı kapatsa da Trabzonspor’un kendisini yakalamasına izin vermedi ve karşılaşmadan 84-80 galip ayrılmasını bildi.

AMERİKALILAR BAŞROLDE

Konya Büyükşehir Belediyespor’da 20 sayı, 10 ribaund, 2 asistlik performansla double double yapan Khalid Thomas ve 34 sayı 3 ribaund, 6 asistlik performansla Nuwriyl Williams albiiyette başrolü oynarken Koralp Türk 10 sayı ile öne çıktı. Konuk Trabzonspor’da ise TY Gordon 24 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

ÜST ÜSTE 3. GALİBİYET

Bu sonuçla üst üste 3. galibiyetini alan Konya Büyükşehir Belediyespor haftayı 7 puan ve averajla 6. sırada kapattı. Volkan Ertetik’in ekibi ligin 5. haftasında Perşembe günü MKE Ankaragücü Ikon Menkul’e konuk olacak. TOBB ETÜ Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 18.30’da başlayacak. TBL’de 4’te 4 yapan İlab Basketbol lider durumda bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA'DA SPOR Haberleri