Konya'nın en değerli dükkanları dudak uçuklatan rakamlarla satışta

Meram Belediyesinin Türkiye’ye örnek dönüşüm çalışması Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi Suriçi Çarşısı’nda yapımı tamamlanan ilk etap iş yerleri, ofisler ve mağazalar için satış süreci başladı

Konya’nın göbeğinde, nüfusun en yoğun olduğu bölgelerden birinde, Şükran Mahallesi içerisinde bulunan alanda uzun süredir devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarının birinci etabı kısa bir süre önce tamamlanmıştı.

Sahibata Mahallesi Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi ile eski halinden eser kalmayan ve tamamen yeni ve modern bir yüze kavuşan bölgede yapımı tamamlanan Suriçi Çarşısı’ndaki dükkanlar satışa çıkarıldı.

MERAM BELEDİYESİ İLANA ÇIKTI, DÜKKANLAR SATILIYOR

Konya’nın ve Meram’ın en değerli yatırımlarından biri olan Suriçi Çarşısı’ndaki dükkanlar ihale yoluyla satışa çıkarıldı. Turizm destinasyonlarına çok yakın bir konumda, Tarihi Bedesten Çarşısı ile neredeyse iç içe bir noktada, Konya’nın en değerli yerlerinden birinde satışa sunulan ofisler, iş yerleri ve mağazaların fiyatları ise dudak uçuklatan türden.

Meram Belediyesi tarafından yayımlanan ilanlarda dükkanların, ofislerin ve mağazaların satış süreciyle ilgili tüm detaylara yer verildi.

Satışa sunulan her bir dükkan veya ofis için ayrı ayrı yayımlanan ilanlarda, iş yerlerinin lokasyonları, metrekareleri, kat bilgileri, metrekare cinsinden fiyatları, toplam kaç metrekare oldukları, ihaleye katılım şartları, ihale süreci gibi tüm detaylara yer veriliyor.

773 METREKARE TRİBLEKS DÜKKAN 79 MİLYON TL’DEN SATIŞA SUNULDU

Bölgedeki iş yerlerinin fiyatları, metrekaresine ve bulunduğu konuma göre değişkenlik gösteriyor. İlanlarda, iş yerleriyle ilgili tüm detaylara yer veriliyor. Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Suriçi Dükkanlarıyla ilgili yayımlanan ilanlardan en yüksek bedele sahip olanı 773 metrekare brüt alana sahip olan, tribleks bir dükkan. Dükkan için ihaleye çıkış bedeli 79 milyon TL olarak belirlendi. Son fiyatı ise ihaleye teklif verenler belirlemiş olacak.

Suriçi Dükkanları ile ilgili ihale ilanlarına ulaşmak için tıklayınız.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri