Konya'nın ilçesinde asfalt çalışmaları tam gaz sürüyor

Beyşehir'de asfalt çalışmaları ara vermeden sürüyor. Gerçekleştirilen çalışmalarda Yeni Mahalle’de sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Beyşehir Belediyesi, ilçe genelinde yürüttüğü asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda Yeni Mahalle’de sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Yeni Mahalle’de termiye çayından itibaren Fen Lisesi, Sağlık Meslek Lisesi ve Özel Eğitim okulları ile orta öğretim yurtlarının bağlantı yoları ile termiye çayı bağlantılı sokaklarda yürütülen çalışmada toplam 900 metre uzunluğunda yol asfaltlanarak hizmete açıldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır; “İlçe merkezi ile dış mahalleler de ekiplerimiz vatandaşlarımızın ulaşım konforunu artırmak için çalışmaya devam ediyor. Yolların durumlarına göre kimi yollarda kilitli taş çalışması yaparken, sathi ve sıcak asfalt çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yeni Mahalle termiye çayı bağlantılı sokaklarımızla okullarımızın bulunduğu bölgede sıcak asfalt çalışmasını tamamladık. Mahalle halkımıza ve şehrimize hayırlı olsun. Hemşehrilerimiz şunu bilsinler. Belirli bir program çerçevesinde alt yapıları tamamlanan yollarımızda asfalt çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri