Konya'da yemek kültürü son dönemlerde büyük bir atılım gösterdi. Geleneksel Konya mutfağının zenginliğine şimdilerde sunum tarzlarındaki farklılıklar da eklenmeye başlandı.
142
1. SULTAN MAKAMI
Konya’nın en havadar bölgelerinden, Meram Yaka’da yer alan Sultan Makamı şehrin gürültüsünden, yorgunluğundan uzak, tarzıyla ve konseptiyle; konfora uygun mimarisi, davet edici ortamı, geniş bahçesiyle keyfinize ev sahipliği yapıyor.
242
Konya’yı ziyaret eden siyaset, sanat, eğitim, iş ve spor dünyasından birçok önemli ismi ağırlayan Sultan Makamı, yeni mekanlar arasında dikkat çekerek sektörünün hizmet çıtasını yükselteceğe benziyor.
342
Meram’ın en geniş bahçesine sahip olan mekan gruplara ve ailelere özel locaları, 250 kişi kapasiteli salonu, geniş ve ferah ortamıyla ilgi çekiyor.
442
Konyalılara aileleriyle birlikte huzurlu vakit geçirme imkanı sunan Sultan Makamı, kendine has yöresel lezzetleri, zengin çeşit geleneksel serpme kahvaltısı ve unutulmaya yön tutmuş Türk kahvesi çeşitleriyle lezzet yönünden de misafirlerine sunduğu eşsiz lezzetlerle ezber bozuyor
542
Ramazan Ayı boyunca iftar ve sahurda da hizmet verecek olan Sultan Makamı zengin çeşit iftar menüsüyle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
642
Ferah ve geniş bahçesinde nargile ve içecek keyfiyle de iftar sonrası keyfinize keyif katacak olan mekan, doğayla iç içe zaman geçirmek isteyenleri bekliyor.
742
842
942
1042
1142
1242
2. Ekrem Coşkun Döner Restaurant
Ekrem Coşkun; 30 Yılını sigortacılık sektöründe güvenli yarınlara adayan Ekrem Coşkun, 1993 Yılından itibaren beş yıl süre ile Konya Sigortacılar Derneği Başkanlığı, 2003-2006 Yılları arasında Konya Ticaret Odası Sigortacılık Meslek Komitesi başkanlığı ve Ticaret Odası Meclis Üyeliği ile Konyaspor Süperlig ve Bankasya 1. Liginde yöneticilik görevlerini başarıyla yürütmüştür. Halen Konyasporlular Derneği başkanıdır.
1342
Ekrem Coşkun birçok insan gibi, damak zevkine önem verir. Gittiği her şehirde, şehrin en nezih yöresel yemeklerini tercih eder. Zaman içerisinde istediği gibi "Yaprak Döner" restaurantının eksikliğini farkederek Konya´ya kazandırmak ister.
1442
Kendi deyimiyle; "Konya´da Etliekmek, Tandır Kebab, Adana, Urfa ve benzeri yemekleri içeren çok nezih restaurantlar bulunmaktadır. Gönlümce, bilgimce, kaliteden ve hijyen kurallarından ödün vermeyen, döner tadında yaprak döner restaurantını da Konyamıza kazandırmak istedim. Dolayısıyla restaurantımızda, çok titiz ve dikkatli olmamız, olmazsa olmaz prensiplerimizin başında gelmektedir. Umarım Konya´lı hemşehrilerimize Döner tadında Yaprak Döneri tattırabiliriz."
1542
Bu duygu ve düşünceler doğrultusunda kendi adını verecek kadar cesur bir davranış gösteren Ekrem Coşkun Döner, umarız istek ve beklentilerinize hitap edecektir.
1642
1742
1842
1942
2042
2142
2242
2342
2442
2542
2642
3. CEMO ETLİEKMEK
Konya’da etliekmek denince akla ilk gelen restoranlardan CEMO, Ramazan ayında da etliekmek, fırınkebabı ve diğer leziz ikramlarıyla dost ve müşterilerinin hizmetinde
2742
Nalçacı, Selçuklu ve Meram şubeleriyle müşterilerinin hizmetinde olan CEMO, ramazan ayında da eşsiz damak tatları sunmaya devam ediyor.
2842
Konya denince ilk akla gelen yiyecek olan etliekmekte marka olan CEMO, etliekmek ve çeşitlerinin şanı sıra Bamya Çorbası, Fırın Kebabı, Adana Kebap, Urfa Kebap, Tirit, Şiş Kebap, Tavuk Şiş, Karışık Şiş ve tatlı çeşitleri (Sacarası, Sütlaç, Ekmek Kadayıfı ve Höşmerim) ile müşterilerine hizmet veriyor.
2942
CEMO kuruluşundan bugüne kadar; kalitenin, güvenin, hijyenin, güleryüzün, saygının ve sevginin buluşma noktası olarak benimsendi.
3042
CEMO Restaurant Genel Müdürü Gökhan Karamercan, Cemo olarak amaçlarının en iyiyi ve en güzeli sunmak olduğunu söyledi.
3142
Karamercan, “Cemo kalitesini ve ayrıcalığını üç ayrı şubemizde de veriyoruz. Konya’mıza yakışır nezih mekanlarımızda deneyimli personel ve ustalarımızla hizmetteyiz.
3242
Ramazan ayında da leziz iftar sofralarımızla müşterilerimize hitap edeceğiz. Bunun yanı sıra toplu iftar organizasyonları için de hazırlıklarımızı tamamladık. Bu ramazanda da Konyalı hemşehrilerimizin tercihi olmayı hedefliyoruz. Cemo lezzetinden vazgeçemeyen müşterilerimizi iftara bekliyoruz” dedi.