Konyaspor için zor haftalar...!

Hakan Markupçu

Konyaspor için zorluk derecesi çok yüksek haftalar başlıyor..

Geride kalan 7 haftada 8 gol atıp kalesinde 10 gol gören, 2 galibiyet alabilen, 2 kez sahadan beraberlikle ve 3 kez de boynu bükük ayrılan Ali Çamdalı'nın ekibi 8 puan alabildi..

Evinde Kayseri ve Sivasspor ile oynadığı maçlarda kötü futbol sergileyip golsüz berabere kaldı..

3 mağlubiyete de bakacak olursak 2. hafta evinde kendi seyircisi önünde kötü günündeki Galatasaray'a 2-1, 3. hafta deplasmanda ligin yeni ekibi Bodrumspor'a 3-1 yenilerek adeta sezonun ilk galibiyetini tatdırdı, son mağlubiyet ise geçen haftasonu zorlu Trabzon deplasmanında hiç haketmese de 3-2 ile alındı. Gerçekten o maçta en azından beraberlikle ayrılabilirdi ama olmadı nedeni talihsizce kaçan gollerden ziyade Ali Çamdalı'nın maç başı tercihleriydi bana göre..!

Kötü anında yakaladığın rakiplere haybeye kaybedilen bu 3 maç ileride pahalıya malolabilir.

Öyle ya da böyle kabul edilmelidir ki hiçbir mazerete bakmadan masaya yatırılacak bir 7 hafta var geride kalan..

Peki geleceğe nasıl bakacağız, eldeki iyi kadroya göre en iyi 11'i hala arayan Ali Çamdalı ile nasıl bir tahminde bulunacağız. O bilmiyorsa, maça gidince hala ya bu neden yedekte dediğimiz futbolcular çıkıyorsa, biz nasıl bilelim ki..?!!

Bakın hafta sonu Eyüp ile evimizde oynayacağız ki bu maç Ali Çamdalı için son şans olacak büyük ihtimalle..

Sonraki hafta yani 20 Ekim'de Beşiktaş, 10. hafta yine deplasmanda 27 Ekim'de Gaziantep ile zorlu maçlara çıkacağız..

11. hafta ise evinde Başakşehir'i ağırlayıp 3 puan savaşı verecek Konyaspor..

Bu 4 hafta Konyaspor'un zor haftaları olacak, elbette özellikle Trabzon deplasmanında son dakikalarda sergilenen oyun umut veriyor ama bir maçın başında bir de sonundaki oyuna bakmak lazım doğruyu bulmak için..!

Onun için öncelikle Ali Çamdalı'nın biran önce doğruyu bulması gerekiyor..

Israrcı demiştim son köşe yazımda, eğer ki hala ısrarcı takılırsa bu zorlu haftalarda ortaya çıkacak tablo şimdiden taraftarın yüzünü asmasına yetiyor, bu da böyle biline..!

Eyüp karşısında sezonun evdeki ilk galibiyetini de alıp taraftarının da gönlünü almak istiyor elbette Konyaspor ama ne yazık ki Ali Çamdalı kocaman bir soru işareti oluşturuyor doğrusu..

Bu süreçte en büyük görev taraftara düşüyor, sabırla takımı desteklemeli..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.