Konyaspor maçına gidecekler dikkat! 'Hırkalarınızı giyin'

Trendyol Süper Lig 6. haftasında günün karşılaşmaları arasında Konyaspor Sivasspor karşı karşıya gelecek. Peki, Konyalılar için maç saati hava nasıl olacak? İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig 6. haftasında günün karşılaşmaları arasında Konyaspor Sivasspor maçı yer alıyor. Hakem Yasin Kol'un yöneteceği karşılaşma Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynanacak. Konyaspor Sivasspor maçında hava nasıl olacak taraftarlar tarafından merak ediliyor.

Hava durumu tahmincisi Kuttusi Demir dün akşam sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hırkaları giyin uyarısı yaptı.

Demir paylaşımda şu sözlere yer verdi:

"Yarın maç saatinde hava soğuk ve yağışlı. Hırkaları giyip gelelim. Rakibin iki önemli oyuncusu ( Balde ve Manaj ) yok. İnşallah hem yağmur hem 3 puan bizim olur."

Meteoroloji, 21 Eylül 2024 Cumartesi gününe ilişkin hava durumunu açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre, Konya’da bugün havanın sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış anında yer yer kuvvetlice esmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri