Konyaspor yönetiminden dikkat çeken Unilever açıklaması!

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ve İkinci Başkan Adem Bulut, stadyumda taraftarlarla buluşarak kendilerine yöneltilen soruları yanıtladı. Unilever’in Konyaspor tesislerine sponsor olması konusu da gündeme geldi, işte Başkan’dan dikkat çeken açıklama

Konya Büyükşehir Belediyesi MEDAŞ Stadyumu’nda Konyaspor taraftarlarıyla buluşan Konyaspor yönetimi, taraftarlardan gelen tüm sorulara samimiyetle yanıt verdi. Başkan Ömer Korkmaz ve İkinci Başkan Adem Bulut’un hazır bulunduğu toplantıda, taraftarlar kafalarındaki soru işaretlerini gidermek adına Konyaspor yöneticilerine sordu, Başkanlar ise içtenlikle yanıtladı.

UNİLEVER’İN SPONSORLUĞU İLE İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Taraftarlardan gelen sorulara yanıt veren Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, İsrail’in Gazze’de yaşattığı zulüm nedeniyle boykot listesinde yer alan ve Konya’da da üretim tesisleri bulunan Unilever firmasının sponsorluğu konusuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

AYNI PARAYI VERİN, TABELAYI İNDİRELİM!

Konyaspor’un bir dernek olduğuna dikkat çeken Ömer Korkmaz, “Konya’da bir çok sanayici ve ulusal marka var. Bunun yanında da Unilever var. Geçmiş yıllarda Unilever firmasının kapısı çalınmıştı, biz de Unilever’e giderek destek istedik. Konyaspor’a bir sponsor bulalım dedik. 2 milyon lira karşılığında hiçbir sanayici destek vermedi. Unilever’e gittik ve rica minnet sponsor olmalarını istedik” dedi.

Herkes gibi tüm Konyaspor camiasının ve yönetiminin de boykot konusunda hassas olduğunu savunan Ömer Korkmaz, “Konyaspor bir dernek. Yeterince destek görmüyor. Bireysel tepkiler olabilir. Hepimiz Gazze konusunda hassasız. Ama Konyaspor’un da her bir kuruşa ihtiyacı var” diye konuştu.

İSTEYEN OLURSA VE FAYDALI OLACAKSA HEMEN BIRAKIRIZ

Korkmaz, “Yeteri kadar destek alamadık. İçerde 300 milyon lira alacağımız var. İsteyen olursa hemen bırakırız. Gerçekten birisinin buraya faydasını olacağını inanırsak anca öyle bırakarız. Çözüm önerilerine açığız. Paramızın peşine düşmeyiz. Biz siyaseten gelmedik. Bizim amacımız Konyaspor’un borcunu bitirmek” dedi. (SAMET AKTAŞ)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KONYASPOR Haberleri