Konyaspor'da forvet patlaması yaşanıyor!

Son transferlerle birlikte adeta forvet patlaması yaşanan Konyaspor'da hücum hattındaki oyuncu sayısı 5'e yükseldi

Süper Lig ekibi Konyaspor'da son trasnferlerle birlikte forvet sayısı 5'e yükseldi.

Son olarak Fenerbahçe’den Umut Nayir ve Melih Bostan’ı kadrosuna katan Konyaspor’da kadrodaki forvet sayısı 5’e yükseldi. Slovenya’da kamp çalışmalarını sürdüren Konyaspor’da

Umut Nayir, Sokol Cikalleshi, Bouly Sambou, Melih Bostan ve Emrehan Gedikli olmak üzere hücum hattında ki oyuncu sayısı 5’e yükseldi.

Konyaspor’da bu gelişmeler sonrası nasıl kadro yapılanmasına gidileceği ve forvet için kimlerin karoda yer alacağı merak konusu oldu.

YABANCI SAYISININ 14’E, TAKIM KADROSUNUN 28’E ÇIKARILMASI RAHATLATTI

Yeni Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla Trendyol Süper Lig'de, A Takım Listesindeki futbolcu sayısı 26'dan 28'e çıkarılırken, Türkiye A Milli Takımı'nda Oynama Uygunluğu olmayan 14 futbolcunun A Takım Listesine, 12'sinin Müsabaka İsim Listesine yazılabilmesi kararlaştırıldı.

Buna göre Süper Lig'de, A Takım Listesindeki futbolcu sayısı 28 olacak. Bunlardan en fazla 14’ü yabancı oyuncu olabilecek. 14 yabancıdan da en fazla 12’si, 21 kişilik maç kadrosunda yer alabilecek. İlk 11’de ise yabancı sınırı olmayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri