Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı aradıkları 'forvet'i açıkladı

Transferler ve devam çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Ali Çamdalı, transfer etmek istedikleri forvetin özellikleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'da Teknik Direktör Ali Çamdalı transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Genç teknik adam takımla 1. etap kamp çalışmalarını sürdürdüğü Kayacık Tesisleri'nde, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

TAKVİYE GEREKLİ

Transferler ve devam çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Çamdalı yeni transferler Yusuf Erdoğan, Calusic ve Ufuk Akyol'un kariyerli ve iyi oyuncular olduğunu, ancak bazı takviyeler de yapmaları gerektiğini, bu doğrultuda, yönetim ve scout ekibinin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

"PİVOT DEĞİL, FİZİKLİ MOBİL FORVET"

Sadece pivot özellikli forvet istemediklerini belirten Çamdalı, "Fizikli olup aynı zamanda mobil ve atletik olan bir forvet veya santrafora bakıyoruz. Tamamen pivot üzerine kurulu bir oyun demek, aslında oyunu her zaman 3 bölgeye yığmak gibi birşey... Ya da uzun toplarla oynayacağınız anlamına da gelebilir. Böyle spesifik bir duruma girmeden; güçlü, bizi öne taşıyabilen, önde top tutabilen, fiziği yüksek olup aynı zamanda mobil, gezgin ve atletik bir forvete bakıyoruz. Sadece pivot üzerine söylemek yanlış olur" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri