Konyaspor'da 'Unilever' tartışması

Konyaspor'da Unilever'le sponsorluk anlaşması, tartışmaları beraberinde gitirirken farklı görüşler ortaya atıldı

Konya'da da fabrikası bulunan Unilever'in Kayacık Tesislerine isim sponsoru olması tartışmaları beraberinde getirdi.

FESH EDİLMESİ ÖNERİSİ

Sosyal medyada taraftarların ve vatandaşların büyük bir kısmı işin ucunda Konyaspor’un menfaatleri olsa da boykot listesinde yer alan Unilever’in sponsorluğunun, her zaman milli ve manevi değerlere sahip Konyaspor duruşuna yakışmayacağı ve takıma hayır getirmeyeceği yönünde görüş belirti.

Bazı taraftar ve vatandaşlar ise TFF dahil, Türkiye’deki tüm federasyon ve kulüplerin sponsorluklarına dikkat çekerek konunun sadece Konyaspor üzerinden ele alınmasının yanlış ve haksız olacağı yönünde fikir belirtti.

İPTAL EDİLSİN, KAMPANYA YAPILSIN

Unilever’in sponsorluğunun iptal edilmesini isteyen bazı taraftar ve vatandaşlar ise bundan doğacak maddi kaybın düzenlenecek bağış kampanyası ile karşılanması önerisinde bulundu. Bu fikri savunanlar bir duruş ve tavır sergileneceği için kampanyaya yoğun ilgi gösterileceğini savundu.

UNİLEVER'İN TÜRKİYE’DE 4 İLDE YATIRIMI VAR

Unilever’in Türkiye’de; İstanbul, Tekirdağ, Rize ve Konya olmak üzere 4 ilde yatırımları bulunuyor.

KONYA’DA İKİ FABRİKASI VAR

Firmanın Konya'da ise; Algida Dondurma Fabrikası ve Ev ve Kişisel Bakım Ürünleri Fabrikası (OMO) olmak üzere, yaklaşık bin kişinin istihdam edildiği iki fabrikası bulunuyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

KONYASPOR Haberleri