Konyaspor'un da gündeminde olan Umut Nayir'le ilgili Fenerbahçe kararını verdi!

Konyaspor'un da gündemine gelen Umut Nayir ile iglili kulübü Fenerbahçe kararını verdi. İstanbul ekibinde Cenk Tosun transferi sonrası gelecek tekliflerin değerlendirilme kararı alındı.

Konyaspor’un da gündeminde olan Umut Nayir’le ilgili Fenerbahçe kararını verdi. Cenk Tosun’u kadrosuna katan sarı-lacivertliler Umut Nayir için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldı.

Fenerbahçe, Mourinho’nun raporu doğrultusunda Serdar Aziz'den sonra Umut Nayir, Rade Krunic, Miha Zajc, Luan Peres, Miguel Crespo, Ryan Kent, Joao Pedro ve Emre Mor'u da gözden çıkardı. Sarı-lacivertliler bu oyuncularla ilgili teklifleri değerlendirecek.

TOP UMUT NAYİR'DE

Kararın ardından Konyaspor’da gözler Umut Nayir’e çevrildi. Yeşil-beyazlıların transfer listesinde olan Umut Nayir’in ı geleceğinde vereceği karar etkili olacak. Oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayi hedefleyen Konyaspor için öncelikle oyuncunun kararı ve bunun yanında isteyeceği ücret belirleyici olacak. Oyuncu için Süper Lig’in yanısıra Avrupa’dan da bazı teklifler olduğu belirtiliyor. 31 yaşındaki Umut Nayir’in Fenerbahçe ile 1+1 yıllık opsiyonlu sözleşmesi bulunuyor.

İSTANBUL TAKIMLARI AVANTAJLI

Geçtiğimiz sezon Pendikspor’da geçiren oyuncunun Süper Lig’de kalırsa yine Kasımpaşa Eyüpspor, Başakşehir gibi takımları tercih edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Başakşehir FK’nin Konyaspor’un da gündemine gelen ancak yüksek fiyat farkı nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Trabzonsporlu Umut Bozok’a talip olduğu, bu transferin olmaması durumunda Umut Nayir’e rotayı çevirebileceği belirtildi.

3 büyüklerden ayrılan kalbur üstü oyuncuların öncelik tercihleri İstanbul’da kalmak olduğu için İstanbul’un Süper Lig’deki diğer takımları, Anadolu takımlarına göre transferde avantajlı oluyor. Umut Nayir, tekliflere rağmen, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını küme düşen Pendikspor’da geçirmişti.

SERDAR DURSUN DA KONYASPOR'UN GÜNDEMDE

Konyaspor’un da gündeminde olan bir isim de Fenerbahçe'den ayrılan ve bonservisi elinde olan Serdar Dursun. Fatih Karagümrük'le 1 yıllık sözleşme imzalayan Serdar Dursun, geçen sezon Fenerbahçe'ye ise kiralık olarak gelmişti. Sezonun tamamlanmasıyla iki kulüple de mukavalesi sona eren bonservis sorunu olmayan 32 yaşındaki futbolcunun gelen teklifler sonrası vereceği karar ve yeni adresinin nresi olacağı merak ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYASPOR Haberleri