KTÜN YKS tercihleri için start verdi

Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) tamamlanmasının ardından milyonlarca öğrenci için tercih maratonu başlıyor.

25 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında yapılacak üniversite tercihleri kapsamında, Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden olan Konya Teknik Üniversitesi de (KTÜN) tercih sıralamasında ön plana çıkmak için tanıtım faaliyetlerine start verdi.

Öğrencilerin yapacakları tercihlerde bölümler hakkında fikir sahibi olmaları için kolları sıvayan KTÜN, sosyal medya ve diğer iletişim imkânlarıyla tercih sürecinde ön plana çıkıyor. KTÜN, başlattığı tanıtım etkinlikleriyle öğrencilerin sorularını yanıtlamayı ve kariyer planlamaları hakkında bilgi vermeyi hedefliyor.

Öncelikle sosyal medya hesapları ve Youtube kanalından tanıtım videoları ile işe başlayan KTÜN, 23 Temmuz Salı Günü de Konya Dedeman Otel’de tercih fuarında yer alarak tanıtım faaliyeti gerçekleştirecek.

BİNLERCE ÖĞRENCİYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Tercih süreci boyunca tanıtım etkinliklerine devam edecek olan KTÜN, sahip olduğu 4 Fakülte, 1 Yüksekokul ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile binlerce öğrenciye ev sahipliği yapıyor. Geniş eğitim olanakları ve ulaşım imkânlarıyla öğrencilere kolay bir eğitim hayatı sağlayan üniversite, yine öğrenciler tarafından yoğun ilgi görmeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri